(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö, BURGER KING, Mäntsälä
BURGER KING®

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Oletko päässyt jo ravintola-alalla vauhtiin ja nautit asiakaspalvelusta? Olisiko aika ottaa seuraava askel työuralla sija viedä osaamisesi seuraavalle levelille? Ilmoita kiinnostuksesi vuoropäällikön tehtäviin nyt! Autamme sinua kehittymään osana Burger Kingin mieletöntä jengiä!

Jos sinussa asuu luontainen liideri, uusia kokemuksia ja iloista ilmapiiriä rakastava asiakaspalvelija, tämä paikka on juuri sinulle!

Etsimme vuoropäälliköitä Mäntsälän Burger Kingiin pitämään huolta vuorojen sujuvasta läpiviennistä. Voit solmia omaan elämäntilanteeseesi sopivan työsopimuksen, sillä tunteja on tarjolla 63h-90h/3vko. Toivomme, että pystyisit jatkamaan työskentelyä myös kesäsesongin jälkeen. Aloitus mahdollisimman pian.

Älä epäröi, sillä tämä voi olla mahdollisuutesi kehittyä alalla. Sinut tullaan kouluttamaan tehtävään, joten asenne korvaa aiemman kokemuksen!

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden oppia, kokea, kasvaa ja edetä urallasi
  • Kansainvälisen suuryrityksen tuen
  • Vapauden olla oma itsesi mielettömän työporukan ympäröimänä.

Toivomme sinulta:

  • Pelkäämätöntä ja iloista asiakaspalvelu- ja ongelmanratkaisuasennetta
  • Halua oppia, kehittyä ja ylläpitää Burger Kingin mahtavaa työilmapiiriä
  • Uskoa itseesi, tiimiisi ja työhösi
  • Rentoa ja avointa, mutta määrätietoista esimiesasennetta.

Burger Kingissä voit olla oma itsesi, hae mukaan nyt, me tahdomme kuulla sinusta!

Burger King on osa Restel-konsernia mikä puolestaan tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä alennuksia ruokatuotteista konsernin ravintoloissa. Käythän tutustumassa myös Burger King uratarinoihin sekä artikkeliin millaista #Kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa.

Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel

Haethan pian, sillä paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!