(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö, Burger King Mäntsälä
Go On Uusimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020
Burger King Corporation on suuri kansainvälinen pikaruokaketju, jonka päätuote ovat hampurilaiset. Yhtiö perustettiin vuonna 1954 Miamissa Floridassa. Vuonna 2013 Restel avasi ensimmäisen Burger King ravintolansa Helsinkiin ja nyt niitä toimii jo 58 ympäri Suomen.

Etsimme nyt asiakkaallemme Burger King Mäntsälään,

VUOROPÄÄLLIKÖITÄ

osa-aikaisiin, kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Vuoropäällikkönä tärkein tehtäväsi on vastata toiminnan sujuvuudesta vuorosi aikana ja ylittää asiakaskokemus tiimisi kanssa jokaisen asiakkaan kohdalla. Pidät langat käsissäsi ja säilytät positiivisen asenteen sekä johdat omalla esimerkilläsi työntekijät parhaisiin suorituksiin jokaisessa vuorossa.

Odotamme sinulta valmiutta työskennellä niin aamu- kuin iltavuoroissakin viikon jokaisena päivänä. Tässä työssä asiakaspalveluhenkisyys, positiivisuus ja jämäkkyys ovat valttia. Mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta alalta, on se vain plussaa!

Lisäksi edellytämme työnhakijoilta:
– täysi-ikäisyyttä
– sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsotaan:
– hygieniapassi ja anniskelupassi
- Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus suotavaa

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työpaikan, jossa saat loistavan mahdollisuuden kehittyä urallasi, sekä tietenkin kivat työkaverit ja loistavat ison talon työsuhde-edut. Työhön saat kattavan perehdytyksen. Työtunteja on tarjolla 90 h/ 3vko.

Jätä hakemuksesi jo tänään, sillä haastattelut aloitamme heti.
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaa, HR-koordinaattori Mari Helén, puh. 040 525 3001.