(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö BURGER KING Malmi, Helsinki
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Kuulostaisiko hyvältä päästä ohjaamaan #kingijengiä huippusuorituksiin? Oletko yrittäjäasenteella varusteltu jämpti tyyppi, joka ei epäröi tarttua toimeen tarpeen vaatiessa? Koetko hyvän palvelun kunnia-asiaksesi? Haluatko päästä osaksi kansainvälistä menestystarinaa?

Hyvä, sillä siinä tapauksessa olet etsimämme BURGER KING Vuoropäällikkö!

Etsimme Malmin Burger King ravintolan vuoropäällikkötiimiin vahvistusta.

#kingiduuni

Haemme #kingipomoa työskentelemään keskimäärin 63-90h/3vko sopimuksella. Työn luonne on vuorotyö, jossa työvuorot määrittyvät ravintolan aukioloajan mukaisesti. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Vuoropäällikkö tekee suorittavaa työtä pääosin irrallisena perusmiehityksestä ja huolehtii vuorossaan BURGER KING -arvojen ja toimipaikalle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta sekä ketjun sääntöjen ja ohjeiden noudattamisesta.

Työsi pääpaino on asiakaspalvelu- ja myyntityössä, jonka lisäksi saat lisämaustetta päiviisi toimimalla luotettavana ja opastavana esimiehenä kingijengillesi.

#kingikyky

Uutena vuoropäällikkönä osallistut seitsemän viikon mittaiseen perusteelliseen koulutus jaksoon, joka avaa ovet BURGER KING:in kansainväliseen maailmaan ja tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja iloisessa työympäristössä.

Esimieskokemusta ei vaadita, vaan tärkein on asenne ja halu oppia, kokonaisuuksien hahmottaminen sekä organisointikyky. Etsimme sekä tulevaisuuden esimiehiä kasvamaan että kokeneempia konkareita ottamaan urallaan seuraavan askeleen.

#kingipomo

Vuoropäällikkönä tehtäväsi on olla mahtava #kingipomo. Sovit tehtävään loistavasti, mikäli sinulta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä, aurinkoista asennetta työtekoon sekä motivaatiota ja intoa oppia uutta.

Olet valmis työskentelemään paineen alla nopeasti vaihtuvissa tilanteissa ja puhallat aina yhteen hiileen #kingijengisi kanssa. Olet tiimistäsi aidosti ylpeä esimies ja kykenet myös innostamaan muut työntekijät huippusuorituksiin.

Kiinnostuitko?

Käythän tutustumassa Burger King uratarinoihin sekä artikkeliin millaista #Kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Opteam ja työllistyt Restel Fast Food Oyn kirjoille. Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi.

Täytä sähköinen hakemus 26.10.2018 mennessä. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel