(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö BURGER KING Korso, Vantaa
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2019

KorsossaKING!
Uusi ravintola aukeaa vuoden 2019 alkumetreillä ja etsimme uuteen tiimiin Kingipomoja!

Kuulostaisiko hyvältä päästä ohjaamaan #kingijengiä huippusuorituksiin?
Koetko hyvän palvelun kunnia-asiaksesi ja haluaisit päästä osaksi kansainvälistä menestystarinaa?

Hyvä, siinä tapauksessa olet etsimämme BURGER KING vuoropäällikkö

#kingiduuni

Haemme #kingipomoja työskentelemään, BURGER KING Korson ravintolaan, keskimäärin 90h/3vko sopimuksella. Työnluonne on kaksivuorotyö ja työvuorot sijoittuvat arkena aamun ja puolen yön välille ja viikonlopuisin aamun pikkutunneille asti.

Vuoropäällikkö tekee suorittavaa työtä pääosin irrallisena perusmiehityksestä ja huolehtii vuorossaan BURGER KING -arvojen ja toimipaikalle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta sekä ketjun sääntöjen ja ohjeiden noudattamisesta.

Työsi pääpaino on asiakaspalvelu- ja myyntityössä, jonka lisäksi saat lisämaustetta päiviisi toimimalla luotettavana ja opastavana esimiehenä kingijengillesi.

#kingikyky

Uutena vuoropäällikkönä osallistut seitsemän viikon mittaiseen perusteelliseen koulutus jaksoon, joka avaa ovet BURGER KING:in kansainväliseen maailmaan ja tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja iloisessa työympäristössä.

Esimieskokemusta ei vaadita, vaan tärkein on asenne ja halu oppia, kokonaisuuksien hahmottaminen sekä organisointikyky. Etsimme sekä tulevaisuuden esimiehiä kasvamaan että kokeneempia konkareita ottamaan urallaan seuraavan askeleen.

#kingipomo

Vuoropäällikkönä tehtäväsi on olla mahtava #kingipomo. Sovit tehtävään loistavasti, mikäli sinulta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä, aurinkoista asennetta työtekoon sekä motivaatiota ja intoa oppia uutta.

Olet valmis työskentelemään paineen alla nopeasti vaihtuvissa tilanteissa ja puhallat aina yhteen hiileen #kingijengisi kanssa. Olet tiimistäsi aidosti ylpeä esimies ja kykenet myös innostamaan muut työntekijät huippusuorituksiin.

Kiinnostuitko?

Käythän tutustumassa Burger King uratarinoihin sekä artikkeliin millaista #Kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Opteam ja työllistyt Restel Fast Food Oyn kirjoille. Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi.

Täytä sähköinen hakemus 30.1.2019 mennessä. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel