(Poistunut julkaisusta)

Vuoropäällikkö BURGER KING Isokarhu, Pori
Restel Fast Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2020

Vuoroesimies BURGER KING Isokarhu

Miltä kuulostaisi mahdollisuus hyödyntää rautaisia asiakaspalvelu- ja tiimityötaitojasi uusien haasteiden parissa? Olisiko nyt aika ottaa seuraava askel työuralla ja viedä osaaminen nextille levelille? Nyt jos koska siihen tarjotaan ainutlaatuinen mahdollisuus, kun BURGER KING Isokarhu etsii uutta tiiminvetäjää kehittymään osana kansainvälistä menestystarinaa.

VUOROPÄÄLLIKKÖ:

Tiiminvetäjänä asiakaspalvelu- ja myyntityön lisäksi päiviäsi maustaa vastuu huolehtia tiimisi yhteisten tavoitteiden saavuttamisesta vuorosi ajan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tiiminvetäjänä toimit kingijengisi kapteenina, joka asettaa esimerkin omalla toiminnallaan, kannustavalla ja tiimihenkeä nostattavalla asenteella höystettynä. Motivoidut hyvien tuloksien saavuttamisesta yhdessä tiimisi kanssa ja olet omalla pelikentälläsi innostaessasi joukkuettasi parhaimpaan suoritukseensa.

Osaamisesi mukaan räätälöityjä esimiestehtäviä

Pohjan menestymiselle luovat työntekoa siivittävä ”can do” asenteesi sekä halusi oppia. Uutena esimiehenä osallistut kattavaan perehdytysjaksoon, jossa sinut koutsataan työskentelemään tässä tapahtumarikkaassa ja vaihtelevassa työympäristössä. Vuoroesimiehen tehtävänkuvaan kuuluu hallinnollisia tehtäviä oman osaamisesi mukaan ja roolisi kasvaa sitä mukaa kun osaamisesi lisääntyy. Vuoroesimiehen tehtävä tarjoaakin ensiluokkaisen mahdollisuuden kasvaa ketjun sisällä kohti ylempiä esimiestehtäviä.

Haussa on vuoropäällikkö Burger King Isokarhuun. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 63h/3vko ja työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti sisältäen viikonloppu ja yötyötä.

Burger King on osa Restel-konsernia mikä puolestaan tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä alennuksia ruokatuotteista konsernin ravintoloissa. Käythän tutustumassa myös Burger King uratarinoihin sekä artikkeliin millaista #kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa.

Burger Kingin toiminnassa korostuu yhteispeli muiden kingijengiläisten kanssa, mikä puolestaan luo ainutlaatuiset edellytykset hyvälle duunifiilikselle. Burger King työntekijöiden sanoin:

” Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.”

Burger Kingillä työskentely on niin mahtavaa, että et halua enää lähteä #Kingijengistä! Ja tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Älä siis missaa tätä oljenkortta päästä osaksi tätä tarinaa, vaan jätä hakemuksesi hakulinkin kautta mahdollisimman pian!

Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä