(Poistunut julkaisusta)

VUOROPÄÄLLIKKÖ, Burger King, Hki-Vantaa lentokenttä
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018
Etsitkö tiimiä, jossa todella hyvä meininki ja huumori ovat arkipäivää? Tai työympäristöä, jossa koet aina olevasi menossa, kymmenien eri kielien ja kansallisuuksien ympäröimänä? Lentokenttä, herkulliset burgerit, kansainväliset kaverit ja mahdollisuus kouluttautua esimieheksi ovat juuri sinun ulottuvillasi HMSHost Finland Oy:llä! Tartu siis tilaisuuteen, kun VIIMEISIÄ MATKUSTAJIA LENNOLLE BURGER KING® -RAVINTOLOIHIN PYYDETÄÄN ILMOITTAUTUMAAN HELSINKI-VANTAAN LENTOKENTÄLLE!

 

Haemme asiakkaallemme lentokentän eri Burger Kingien huipputiimeihin

VUOROPÄÄLLIKÖITÄ

kansainväliseen työympäristöön Helsinki-Vantaan lentokentälle. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti ja vakituisesti sekä oman mieltymyksesi mukaan esimerkiksi 90h/3vkoa vakituisesti tai määräaikaisesti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sinulla voi olla esimerkiksi välivuosi menossa tai opiskelut esimiesharjoittelua vailla, sillä meillä pääset perusteellisen koulutuksen kautta ravintolapäällikkömme oikeaksi kädeksi, mahdollisesti jo kesän aikana!

Mitä työ ravintolapäällikkönä vaatii ja mitä se pitää sisällään:

- Vaadimme sinulta palveluhenkisyyttä, iloisuutta ja halua luotsata tiiminne parempiin työpäiviin
- Nautit kansainvälisestä tiimistä ja puhutkin sujuvasti työkieliämme suomea ja englantia
- Ymmärrät konseptin mukaisen toiminnan tärkeyden ja tarkkuus on yksi luonteenpiirteistäsi
- Huolehdit, että tiimisi pystyy toteuttamaan asetetut tavoitteet ja noudatatte yhteisiä ketjun ohjeita
- Työpäiviesi aikana olet mukana asiakaspalvelutyössä ja haluat tuottaa parasta palvelua vieraillemme hymy huulillasi.
- Haluat pitää hauskaa töissä ja olet tärkeässä asemassa pitämässä huolta myös työkavereidesi hymystä!

Kuka meillä sitten pärjää? Kenties sinä? 

Burgerikuninkaamme ja -kuningattaremme ovat usein jo tehneet töitä fast foodin parissa. Pystyt organisoimaan työpäiväsi ja haluat ottaa vastuuta, me kyllä annamme sinulle siihen tukea ja työkalut! Ei ole pahitteeksi, jos sinulla on myynti veressä ja haluat innostaa työkaverisikin hyviin tuloksiin.

Mitä tarjoamme:

Meillä sinut koulutetaan huipuksi esimieheksi ja saat kaupan päälle nauravat, laulavat ja ihanat työkaverit. Saat mahdollisuuden kehittyä ja edetä työssäsi kansainvälisessä työympäristössä ja työaikammekin joustavat aikaisista aamuista myöhäisiin iltoihin ja öihin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi.

Burger Kingiä operoi HMSHost Finland Oy, jolla on 19 kahvilaa & ravintolaa Helsinki-Vantaan lentokentällä. Lisätietoja osoitteesta: http://hmshost.international

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.