Vuoropäällikkö, Allas Sea Pool, NoHo
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Vuoropäällikkö, Allas Restaurants, Noho Partners Oyj 

Allas Sea Pool on merellinen kohtaamispaikka Helsingin ydinkeskustassa, aivan Kauppatorin tuntumassa. Allas Ravintolat kokoavat yhteen kolme erilaista ravintolakokemusta: 

Ympäri vuoden ja viikon jokaisena päivänä auki oleva Allas Café, upeilla merimaisemilla ja kaupungin valoilla sisustettu Allas Bistro & Lounge sekä kesäsesongin suosituin terassikokonaisuus, jonka kruunaa kaikkiin ilmansuuntiin kurkottava kattoterassi Sky Bar. Lisäksi Altaan sisäpihalla koetaan kesän ajan ainutlaatuisia ja unohtumattomia hetkiä aidoissa festaritunnelmissa Suomen eturivin artistien säestyksellä. 

Haemme nyt Allas Ravintoloiden kesäsesonkiin salin vuoropäälliköitä! Arvostamme ahkeraa ja palvelualtista otetta työntekoon, aiempaa kokemusta ravintolassa työskentelystä, mutta ennen kaikkea kykyä tiimityöhön sekä positiivista ja ulospäin suuntautunutta asennetta. 

Vuoropäällikkönä toimit osana tiimiä vastaten ravintolaosastojen toimivuudesta, tehokkuudesta, laadusta sekä asiakaspalvelusta. Johdat henkilökuntaa omalla esimerkilläsi ja olet aina siellä missä tapahtuu. Olet aina valmis auttamaan ja tukemaan tiimiäsi, pystyt tekemään päätöksiä sekä ratkaisemaan eteen tulevia ongelmia myös kiireessä, eikä nopeasti muuttuvat olosuhteetkaan saa sinua säikähtämään. 

Kanssamme pääset osaksi koko kesän kestävää karnevaalitunnelmaa, jonka aikana opit hallitsemaan laajoja tapahtumakokonaisuuksia, myymään ja tarjoilemaan laadukkaita ruoka- ja juoma- tuotteitamme sekä kehittämään vuorovaikutus- ja johtamistaitojasi. 

Tarjoamme vauhdikkaan ja monipuolisen työn osana huipputiimiämme, kattavan perehdytyksen ja läpi sesongin jatkuvan valmennuksen, mahtavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden edetä uralla. Lisäksi pääset kokemaan kesän puhutuimmat juhlat paraatipaikoilta ja luomaan ikimuistoisia elämyksiä vieraillemme. 

Vuoropäällikön työtehtäviä on tarjolla sekä osa-aikaisena että kokoaikaisena. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun aikana kestäen syyskuulle saakka.

Laitathan hakemuksesi ja CV:si pikaisesti näiden sivujen kautta, kuitenkin viimeistään 26.1! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja:

Essi Alfaro

Asiakkuuspäällikkö

Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

essi.alfaro@eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552065
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa