Vuoropäällikkö, Allas Sea Pool, NoHo
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Allas Sea Poolin Allas Restaurants on ravintola- ja terassikokonaisuus kolmessa kerroksessa, joka tarjoaa merellisen ja urbaanin kohtaamispaikan kaupungin sykkeessä.

Etsimme esimieskokemusta omaavaa henkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen vuoropäällikön tehtäviin Allas Restaurantsin kesäsesongille. Olet työskennellyt jo jonkin aikaa vuoroesimiehen tai muissa vastaavissa tehtävissä, ja vuoron sujuva läpivienti on sinulle tuttua. Sinulla on kokemusta sekä ruokaravintoloista että baaripuolelta ja hallitset muuttuvaa työympäristöä positiivisella otteella ollen esimerkkinä muille. Olet luotettava ja tehokas tiimipelaaja ja kannattelet työvuoron henkilöstöä sekä ylläpidät hyvää meininkiä. Sinulla on hallussa sekä suomen että englannin kieli.

 

Työ sisältää ravintolan sisäbaareista, tapahtumista ja erityisesti sujuvasta ruokamyynnistä sekä asiakkaiden viihtyvyydestä vastaamisen osana esimiestiimiä.

Työt alkavat heti kestäen elokuun loppupuollelle saakka sopimuksen mukaan.

 

Tarjoamme mielekkään ja haasteita antavan työsuhteen innovatiivisessa ympäristössä Helsingin upeimmalla sijainnilla keskustan sykkeessä, loistavat henkilöstöedut sekä jatkuvan tiimin tuen. Tule tekemään kanssamme super kesä!

 

Haku päättyy 16.6, laitathan hakemuksesi viipymättä näiden sivujen kautta, käymme niitä läpi jo hakuaikana!

 

Lisätietoja:

Essi Alfaro

Asiakkuuspäällikkö

Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

essi.alfaro@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466463
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa