(Poistunut julkaisusta)

Vuoropääliikkö Burger King® Oulunkylä/Kehä1, Helsinki
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Kuulostaisiko hyvältä päästä ohjaamaan #kingijengiä huippusuorituksiin? Oletko yrittäjäasenteella varusteltu jämpti tyyppi, joka ei epäröi tarttua toimeen tarpeen vaatiessa? Koetko hyvän palvelun kunnia-asiaksesi? Haluatko päästä osaksi kansainvälistä menestystarinaa? Hyvä, sillä siinä tapauksessa olet etsimämme BURGER KING®

VUOROPÄÄLLIKKÖ

Etsimme Helsingin Oulunkylään Huhtikuun 2018 lopussa avattavaan Free Standing -ravintolaan vuoropäälliköitä. Ravintola tulee palvelemaan asiakkaitamme 24/7.

#kingipomo

Vuoropäällikkönä tehtäväsi on olla mahtava #kingipomo. Huolehdit vuorossasi BURGER KING® -arvojen ja toimipaikalle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta sekä ketjun sääntöjen ja ohjeiden noudattamisesta. Työsi pääpaino on asiakaspalvelu- ja myyntityössä, jonka lisäksi saat lisämaustetta päiviisi toimimalla luotettavana ja opastavana esimiehenä kingijengillesi. Vuoropäällikkönä tehtäväsi on varmistaa vuorosi riittävä miehitys ja huolehtia, että kaikki tietävät tehtävänsä.

Edellytämme sinulta aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta sekä mielellään jo jonkin verran kokemusta esimiehenä tai vuorovastaavana toimimisesta. Olet täysi-ikäinen ja valmis työskentelemään ravintolan kaikkina aukioloaikoina - arkisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Toivomme, että kassajärjestelmien sekä MS Office -ohjelmiston käyttö on sinulle tuttua ja mikäli sinulta löytyy kaupallisen- tai ravintola-alan koulutus, luemme sen ehdottomasti eduksesi!

#kingiduuni

Haluamme auttaa sinut parhaaksi työssäsi. Uutena vuoropäällikkönä osallistut seitsemän viikon mittaiseen perusteelliseen koulutusjaksoon, joka avaa ovet BURGER KING®in kansainväliseen maailmaan ja tarjoaa mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja iloisessa työympäristössä. Etsimme sekä tulevaisuuden esimiehiä kasvamaan että kokeneempia konkareita ottamaan urallaan seuraavan askeleen. Lisäksi Restelin erinomaiset henkilökuntaedut kuuluvat pakettiin, jos päätät liittyä energiseen joukkoomme.

Haemme esimiehiä työskentelemään keskimäärin 106,5h/3vko tai 90h/3vko sopimuksella. Oulunkylä/Kehä1 ravintola on avoinna 24/7, joten työ on kolmivuorotyötä.


#kingikulttuuri

Sovit tehtävään loistavasti, mikäli sinulta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä, aurinkoista asennetta työtekoon sekä motivaatiota ja intoa oppia uutta. Olet valmis työskentelemään paineen alla nopeasti vaihtuvissa tilanteissa ja puhallat aina yhteen hiileen #kingijengisi kanssa. Olet tiimistäsi aidosti ylpeä esimies ja kykenet myös innostamaan muut työntekijät huippusuorituksiin. Kaiken edellä mainitun lisäksi olet loistotyyppi ja kanssasi on mukava tehdä töitä.

Kiinnostuitko?

Käythän tutustumassa Burger King® uratarinoihimme sekä artikkeliin millaista #Kingijengissä on työskennellä esimiesroolissa.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetäthän meille hakemuksesi viimeistään 22.2.2018. mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat . Jos kirjoittaminen ei ole sinun juttusi voit lähettää meille myös video CV:n! Toimithan nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.