(Poistunut julkaisusta)

Vuoromylläri Helsingin Myllyyn
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Helsingin Mylly Oy on yli 80-vuotias suomalainen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja myy erilaisia viljatuotteita kuluttajille, suurkeittiöille, leipomoille ja teollisuudelle. Yritys on Suomen suurin kotimaisen luomuviljan jalostaja ja merkittävä viljatuotteiden viejä. Tuotemerkkejämme ovat Myllärin ja Helsinki Mills.


Haemme Helsingin Myllylle VUOROMYLLÄRIÄ Järvenpäähän vakituiseen työsuhteeseen.


Päätehtävänäsi vuoromyllärinä on huolehtia, että mylly pyörii ja toimii, tuotannon prosessit sujuvat jouhevasti ja palvelemme asiakkaita mahdollisimman hyvin.Tarvittaessa sijaistat tuotannon esimiestä tuotannon suunnittelussa ja jauhojen laadunvalvonnassa. Työ on vuorotyötä ja vuorot sijoittuvat joko klo 6.00-14.00 ja 14.00-22.00 välille. Tämän lisäksi tehtäviin kuuluu viikonloppupäivystystä noin kerran kuukaudessa.


Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa elintarvikealan koulutusta ja työkokemusta. Sinulla on erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintätaidot ja kommunikoit sujuvasti sekä suomen- että englanninkielellä. Mikäli et ole aiemmin toiminut vastaavassa tehtävässä, koulutus mylläriksi tapahtuu työn ohessa.


Toivomme sinulta joustavuutta ja valmiutta työskennellä vuorotyössä sekä viikonloppupäivystysvuoroissa. Sinulla on hyvät suunnittelu- ja priorisointitaidot. Katsomme eduksi kokemuksen laadunvalvonnasta. 


Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän työyhteisössä, jossa on pitkiä työuria.  Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi työsuhde-etuihin kuuluvat lounas-, liikunta-, ja kulttuurisetelit. Tässä tehtävässä sinun on mahdollisuus kasvaa ja kehittää omaa elintarvikealanosaamistasi vastuullisessa suomalaisessa perheyrityksessä.


Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana. Kaikissa tehtävään liittyvissä kysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä Personalhusetin palvelupäällikkö Monia Pölläseen, sähköpostitse:  monia.pollanen@personalhuset.fi,  puhelimitse  050 592 8816. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa ja valittu henkilö työllistyy suoraan Helsingin Myllylle.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat.