(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2020

Haemme

VUOROMESTARIA

Metsä Board Äänekosken tehtaalle

Mitä pääset tekemään?

Toimit vuorosi esimiehenä ja vastaat oman tiimisi toiminnasta ja kehittämisestä. Olet avainasemassa turvallisen, laadukkaan ja tuotantotehokkaan toiminnan varmistamisesta. Kuulut tehtaan tuotanto- ja kunnossapitoryhmään ja toimit läheisessä yhteistyössä ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Työ on kolmivuorotyötä.

Millä vakuutat meidät?

Edellytämme soveltuvaa insinöörin tutkintoa ja kokemusta esimiestehtävistä prosessiteollisuudessa. Tunnistat itsestäsi vastuuntuntoisen ja kannustavan työskentelytavan esimiehenä. Haluat kehittää ja kehittyä sekä omaat itsenäisen työskentelyotteen ja ongelmanratkaisukyvyn. Tulet toimeen tarvittaessa myös englannin kielellä.

Miksi Metsä?

Verkkokaupan kiihtyvä kasvu ja kuluttajien ympäristötietoisuus lisäävät kartonkipakkausten kysyntää. Metsä Boardin ammattilaiset ovat ylpeitä laadukkaista ja vastuullisista tuotteistaan, joiden avulla rakennetaan kestävämpää tulevaisuutta maapallollemme. Liity osaajien joukkoon!

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Tuotantopäällikkö Mikko Pirinen (p. 0400 383 630) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. Mikon tavoittaa parhaiten tiistaisin ja torstaisin klo 9-11.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 15.6.2020 saakka. Onnea hakuun!