(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari
Radisson Blu Aleksanteri Hotel/Keittiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita.

Radisson Blu Aleksanteri Hotel on kodin tunnelmaa rakastavan ihmisen unelmahotelli, joka tarjoaa arjen luksusta. Helsingin sydämessä, kauniiden design-kortteleiden keskellä, yhdistyvät kotoisan boutique-hotellin ja kansainvälisen hotelliketjun laadun parhaat puolet. Talo tulvii runsaasti yksityiskohtia ja kussakin huoneessa voi aistia aidon helsinkiläisen arvokodin tunnelmaa. Sisään astuessasi saavut suoraan talon sydämeen, Aleksanteri Lounge-ravintolaan, jonka rennossa tunnelmassa voit nauttia tähän päivään moderoituja klassikko-cocktaileja ja rentoa ruokaa. Kokoukset ja juhlat sujuvat joko viihtyisässä Kirjasto-kabinetissa, luovaan työskentelyyn soveltuvassa Loftissa hotellin kattohuoneistossa tai Aleksanteri Lounge Privaatissa.

ETSIMME NYT VUOROMESTARIA RADISSON BLU ALEKSANTERI HOTELLIN KEITTIÖÖN

Olet etsimämme henkilö, mikäli erinomainen asiakaspalvelu on sinulle ykkösjuttu. Vastuullesi kuuluvat niin aamiaisen, lounaan kuin A la Carten keittiötoimintojen hallinnointi, ohjaaminen ja kehittäminen yhdessä tiimin kanssa. Jos olet reipas, elämänmyönteinen ja kannat aidosti vastuuta omasta työstäsi, laita hakemus tulemaan!

Odotamme sinulta:

- positiivista ja ulospäinsuuntautunutta Yes I Can! asennetta
- kykyä varmistaa Premium-tasoinen asiakastyytyväisyys
- taitoa organisoida tiimin toimintaa omassa vuorossasi
- tehtävään soveltuvaa koulutusta
- valmiutta vuorotyöhön
- suomen- ja englanninkielen taitoa
- hygieniapassia

Tarjoamme sinulle:

- vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän
- vahvan tuen ja ammattitaitoisen työyhteisön
- mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista
- kotoisan työympäristön, jossa sinä ja ammattitaitosi pääsevät loistamaan
- S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, tulospalkkiojärjestelmän ja uramahdollisuudet jatkossa

Työ on vuorotyötä ja tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen (työaika 112,5 tuntia / 3 vko).

Lisätietoja tehtävästä antaa Radisson Blu Aleksanterin Operations Manager Juha Hauta p. 050 460 1048, täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta viimeistään 10.2.2020.
Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään.

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani Eezy Henkilöstöpalvelut.
(Enjoy on osa Eezy-konsernia)