(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari
Radisson Blu Plaza Hotel/Ravintola Plaza

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme sitä parasta talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Etuihisi meillä kuuluu mm. kaikki työntekijäryhmät kattava tulospalkkausjärjestelmä.

Radisson Blu Plaza Hotel on aina ollut yksi Helsingin merkityksellisimmistä kokoontumispaikoista. Trend-setterit, kulttuurinnälkäiset ja kansainvälisen liike-elämän edelläkävijät ovat aina kerääntyneet nauttimaan ikonisen tapahtumatalon miljööstä ja tunnelmasta.

OLETKO ETSIMÄMME VUOROMESTARI RAVINTOLA PLAZAAN?

Radisson Blu Plaza Hotel etsii nyt kahta (2) vuoromestaria vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ennen kaikkea arvostamme asennetta. Suhtaudut ruokaan intohimoisesti, olet luonteeltasi tarkka, yhteistyökykyinen ja omatoiminen sekä pystyt työskentelemään kiireessä ja paineen alaisena.

Arvostamme joustavuutta, huolellisuutta ja kykyä hallita useita eri toimintoja ja työvälineitä. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä.

Odotamme sinulta:

- erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä myyntihenkisyyttä
- halua ylittä asiakkaan odotukset
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- tehtävään soveltuvaa koulutusta

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi dynaamisessa ketjumme lippulaivassa. Pääset näköalapaikalle kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista. Hotellissamme sinua odottavat ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän ja Radisson Hotel Groupin henkilöstöedut ja uramahdollisuudet. Työaika on 112,5, h / 3 vko.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Hauta (juha.hauta@radissonblu.com). Lähetä hakemus palkkatoivomuksineen sekä cv 12.11.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Huomioithan, että vain linkin kautta tulleet hakemukset käsitellään.

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy).