(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Haemme asiakasyrityksellemme vuoromestaria vakituiseen työsuhteeseen Pitäjänmäkeen!

Tehtäviisi kuuluu lounasravintolan päivittäisen lounaan valmistus sekä muut keittiötyöt ja asiakaspalvelu. Työssä avustetaan keittiömestaria lounasruokien valmistamisessa sekä avustetaan ruuan jakelussa. Asiakkaita on noin 1300 per päivä. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin maanantaista perjantaihin klo 6-15 välille. Työkielinä käytetään suomea ja jonkin verran englantia. Jamix-kokemus lasketaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Odotamme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta sekä positiivista asennetta. Arvostamme reipasta työskentelytapaa ja oma-aloitteisuutta, sekä hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja. Kiireenkin keskellä sinulla pysyy pää kylmänä ja omaat hyvän paineensietokyvyn.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vakituisen kokoaikatyön arvostetun yrityksen palveluksessa. Työssä on tarjolla täydet tunnit sekä kuukausipalkka. Työtä tehdään ammattitaitoisessa tiimissä, jossa on hyvä työilmapiiri.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta. Lisätietoja saat numerosta 040 689 3200.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi. -