(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Satamat ja Terminaalit -yksikön tehtävänä on tuottaa ympäristön, terveyden, turvallisuuden ja laadun huomioivia asiakaslähtöisiä ja tehokkaita terminaalipalveluita Neste Oyj:n ja sen asiakkaiden tarpeisiin sekä vastata yksikön vastuulla olevien varastojen toiminnasta.

Haminan varaston kautta kulkee sekä öljy- että kemikaalituotteita, jotka pääasiassa tulevat varastolle junavaunuissa ja lähtevät aluskuljetuksina eteenpäin.

Etsimme

Vuoromestareita

Haminan varastolle määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Vuoromestarina tehtäviisi kuuluvat terminaalin monipuoliset tehtävät, kuten öljy- ja kemikaalilaivojen laivausvalvonta, junavaunujen purun suunnittelu ja valvonta, ennakkohuoltojen valvonta, toteuttaminen ja yhteen sovittaminen operaatioiden kanssa sekä tuotelaadunvalvonta.

Lisäksi tehtäviisi kuuluvat yhteydenpito eri toimijoiden kanssa sekä tietojärjestelmien päivittäinen käyttö. Työtä tehdään osittain englanniksi joten englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen on välttämätöntä.

Työ voi olla päivä- tai vuorotyötä, johon liittyy päivystystä, joten hakijalla tulee olla valmius tarvittaessa työskennellä ilta- ja yöaikoina sekä viikonloppuisin.

Menestyksen avaimet tehtävään

Odotamme sinulta turvallisuuslähtöistä asennetta. Edellytämme sinulta kokemusta vuoromestarin työstä tai vastaavasta ja vaarallisten aineiden käsittelystä sekä vähintään B-ajokorttia. Työsuhteen aikana tulet kohtaamaan erilaisia tehtäviä ja vaihtelevia olosuhteita, joten ennakkoluulottomuus ja oma-aloitteisuus ovat tehtävien hoidossa tärkeitä ominaisuuksia.

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Asiakkaat ja heidän tarpeiden ymmärtäminen ja ennakoiminen ovat meille tärkeitä. Meillä jokainen ottaa vastuuta työn johtamisesta ja meillä on vahva halu tehdä yhteistyötä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä eteenpäin katsovassa työyhteisössä!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monialaisen työpaikan osana suomalaisen öljy-yhtiön logistiikkaketjua.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 asti.

Hakuaika päättyy 31.8.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 500. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.