(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari
Kokous- ja tilauskeittiö/ Original Sokos Hotel Presidentti

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2018
Original Sokos Hotel Presidentti hakee vakinaiseen työsuhteeseen KOKOUS- JA TILAUSKEITTIÖN VUOROMESTARIA

"Tasavallan toinen Presidentti"

Upeasti uudistunut Original Sokos Hotel Presidentti esittelee suomalaisia ilmiöitä innovatiivisella tavalla. Ivana Helsingin suunnittelijan Paola Suhosen luomissa hotellihuoneissa voit kokea suomalaisen sisun, juhannuksen, satumetsän, hiljaisuuden ja talvimyrskyn tunnelmia keskellä Helsinkiä. Suomalaisuus on kantava voima koko talossamme – kokousosaston Kultaranta-tilasta Bistro Manun kotimaisiin raaka-aineisiin ja tyynyliinan juhannuskukista hotelliaulan peura-hyllyihin.

Monipuolisessa tapahtumatalo Presidentissä järjestetään laadukkaita juhlia, kokouksia, seminaareja ja näyttelyitä. Pressan ravintolat eli aulakerroksen bar Adjutantti sekä mestarin otteella palveleva Bistro Manu kutsuvat niin kaupunkilaisia kuin hotellivieraita viihtymään ja nauttimaan.

Hotelli sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla ja on erittäin suosittu kokous ja tapahtumapaikka. Meille tärkeimpiä onnistumisvaltteja on erinomainen palvelu ja maistuva tarjoilu. Kokoustiloja on 14 joista suurin on 370 paikkainen auditorio/teatterisali.

Tilausravintolassa järjestetään erilaisia tilaisuuksia, juhlia, illallisia ja messuja. Ravintolatiloissamme on mahdollisuudet jopa yli 2000 asiakkaan viihtymiseen.

Haluatko sinä olla mukaan valtakunnan toisen Presidentin uudessa tulemisessa?

Nyt on paikka auki ykköstiimin etulinjaan suoraan Original Sokos Hotel Presidentin uudistuksen ytimessä! Haemme joukkoomme innovatiivista & uudistushenkistä keittiön vuoromestaria.

Tehtävässäsi tulet toimimaan aktiivisena esimiehenä kokous- ja tilausravintolassa sekä aamiaiskeittiössä. Pääpaino työssäsi on kuitenkin hyvin organisoidussa ja johdetussa kokous- ja tilauskeittiössä.
Työsuhde on vakituinen, 112,5h /3 viikkoa ja työ alkaa 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme jonkin verran kokemusta itsenäisistä keittiön esimiehen töistä, vaikka positiivinen asenne on vahvin hakukriteerisi. Sinulle on kunnia-asia saada asiakkaat hyvälle mielelle ruokasi maun ja palveluasenteesi vuoksi. Sinulle on selvää, että esimiestyö on asiakaspalvelua parhaimmillaan ja asiakaskokemus on aina ykkönen, sekä seisot vakaasi tuotteesi takana. Sinun vahvuutenasi on avoimen utelias asenne uuden oppimiseen sekä kokkijoukkojen johtaminen. Tehokkuus kaikissa toimissasi ei ole sinulle outo asia ja kaiken tämän lisäksi olet myös intohimoinen keittäjä!

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittää ja kehittyä motivoituneessa tiimissämme. Saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, tulospalkkausmallin ja etenemismahdollisuudet.

Tervetuloa ammattilaisten tiimiin! Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Teemu Vehniäinen teemu.vehniainen@sok.fi

Rekrytointia hoitaa Sokotel Oy:n yhteistyökumppani henkilöstöpalveluyritys Enjoy (Extremely Nice Job Oy)