(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme nyt vuoromestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Rauman paperitehtaalle.

UPM Communication Papers on maailman johtava graafisten papereiden valmistaja, jolla on laaja tuotevalikoima papereita mainontaan ja julkaisuun sekä koti- ja toimistokäyttöön. UPM:n erinomaisesti toimivat paperit ja palvelukokonaisuudet tuottavat lisäarvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, täyttäen samalla vaativat sosiaalisen ja ympäristövastuun kriteerit. UPM Communication Papers:​n pääkonttori on Saksassa, ja liiketoiminta-alue työllistää noin 8 000 henkilöä. Lue lisää: www.upmpaper.com

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”Tiimissäni on vuoromestarin paikka auki. Etsin ammattiosaajaa nuorekkaaseen joukkoomme, joka osaltaan takaa Rauman paperitehtaan menestyksen. Toivotan sinut tervetulleeksi tiimiin, jossa työtä tehdään tosissaan mutta ei tosikkoina.” -Tomi Leino

Mitä teet

Vuoromestarina vastaat vastuualueellasi työ- ja ympäristöturvallisuudesta sekä paperituotannon määrästä, laadusta ja materiaalivirtojen hallinnasta oman vuorosi aikana. Toimit vuorossasi tuotannon työntekijöiden esimiehenä ja huolehdit heidän ammattitaitonsa kehittämisestä ja työskentelyn edellytyksistä. Työaikamuoto on keskeytymätön kolmivuorotyö.

Kuka olet

Edellytämme sinulta soveltuvaa ammatillista peruskoulutusta sekä aiempaa kokemusta paperitehtaan työtehtävistä ja esimiehenä työskentelystä. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Kommunikoit sujuvasti myös englanninkielelellä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöinsinööri Tomi Leino, tomi.leino@upm.com, puh. 0406475055.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 9.12.2018 mennessä. Huomioithan että aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.