(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari
Ravintola Sassi/ Radisson Blu Hotel Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018
Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä jotka haluavat onnistua. Etsimme joukkoomme tiimipelaajaa, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Palvelufilosofiamme Yes I Can! on paljon muutakin kuin pelkkä slogan: se on henkilökuntamme elämäntapa, jolla varmistetaan ainutlaatuinen asiakaskokemus sekä ammatillinen ja henkilökohtainen kehittyminen.

OLETKO ETSIMÄMME KEITTIÖN VUOROMESTARI RADISSON BLU HOTEL OULUUN?

Pohjoisen Skandinavian maineikkaimpiin kuuluva tapahtumatalo – Radisson Blu Hotel Oulu – tarjoaa näyttävät puitteet sekä menestyksekkäiden kokousten että unohtumattomien tapahtumien järjestämiseen. Hotelli on tunnettu laadukkaista toteutuksistaan niin pienissä yksityistilaisuuksissa kuin suuremmissa konferensseissa. Taataksemme tyytyväisyytesi annamme asiakkaillemme 100 % tyytyväisyystakuun kaikista tapahtumista.

Keittiön vuoromestarina olet pääroolissa oman vuorosi johtamisessa ja kehittämisessä. Tehtävässäsi vastaat Sassi -ravintolan konseptin menestyksellisestä toteuttamisesta.

Radisson Blu Hotel Oulussa pääset tekemään tulosta rohkealla ja ennakkoluulottomalla asenteella. Suhtaudut työhösi intohimolla, olet utelias ja sitoutunut kehittämään ja kehittymään. Tekemistäsi ohjaa ylivertainen asiakaskokemus ja myynnillisyys. Johdat tiimiäsi esimerkilläsi sekä haluat haastaa itsesi ja luoda uutta. Osaat myös yhteen sovittaa korkean laadun ja tehokkaan toiminnan. Sinulla on jo monipuolinen useamman vuoden kokemus keittiötehtävistä, esimieskokemusta ja tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus.
• haluat kehittyä ja kehittää työtäsi sekä työympäristöäsi
• pyrit luomaan annoksellasi ainutlaatuisen palvelukokemuksen asiakkaalle
• ajoittainen hektisyys antaa sinulle energiaa ja pystyt hallitsemaan kiirettä

Tehtävät sisältävät mm.:
• Ruokatuotteen ja tuotteistuksen sekä liikeidean ja toimintamallien toteuttamista yhdessä keittiömestarin kanssa ja osaavan keittiötiimin kanssa
• Henkilöstön valmentamista ja motivointia sekä töiden organisointia
• Myyntiprosesseihin osallistumista
• Arjen keittiötyöskentelyä ruokaravintolassa sekä laadun varmistamista

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä ja kehittää ammattitaitoasi dynaamisessa tapahtumatalossa. Pääset näköalapaikalle kansainväliseen ja kehittyvään Radisson Blu -ketjuun ja tätä kautta mahdollisuuden oppia, kehittyä ja laajentaa omaa osaamista. Hotellissamme sinua odottavat ammattitaitoiset ja mukavat Yes I Can! -henkiset työkaverit. Kaupan päälle saat kattavat S-ryhmän ja Radisson Hotel Groupin henkilöstöedut tulospalkkiojärjestelmineen ja uramahdollisuudet.
Lisätietoja tehtävästä antaa Radisson Blu Hotel Oulun keittiömestari Terhi Lukkarila p. 045 7840 2251, s-posti terhi.lukkarila@radissonblu.com tai ravintolapäällikkö Hannu Kovala p. 040 55 01 579, s-posti hannu.kovala@sok.fi
Pyydämme täyttämään hakemuksen 31.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta