(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018
Onko suurena intohimonasi luoda maailman paras ruokailukokemus? Meillä pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä, jonka tavoite on tulla maailma parhaaksi palveluyritykseksi. Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen? Meillä pääset laittamaan koko ammattitaitosi likoon ja osallistumaan ruokatuotteiden jatkuvaan kehittämiseen yhdessä muiden kollegojesi kanssa.
Hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella.

Haemme nyt luotettavia ja tehokkaita VUOROMESTAREITA ravintolaan asiakaskohteeseemme Lahteen.

Vastaat vuorosi sujuvasta toiminnasta. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi tavarantilaukset, varastonhallinta, laaduntarkkailu, keittiön järjestyksestä ja toimivuudesta vastaaminen, työntekijöiden ohjaaminen ja opastaminen, omavalvonta sekä muut päivittäiset ravintolan työt. Toimit keittiömestarin oikeana kätenä vastaamalla joka päiväisten operaatioiden sujuvuudesta ja toimit tarvittaessa esimiehen sijaisena.

Työ alkaa heinäkuussa 2018. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6-20 välillä, mutta toisinaan saattaa olla jaksottaisia ilta- ja viikonlopputöitä asiakkaan tilaisuuksista riippuen. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta ravintola-alan työnjohdollista koulutusta (esim. suurtalousesimies). Lisäksi toivomme sinulla olevan vähintään 5 vuoden kokemus ravintolan suorittavista työtehtävistä sekä mielellään ainakin 2 vuoden kokemusta esimiestehtävistä. Eduksi katsomme kokemuksen henkilöstöravintolatoiminnan sekä monipuolisen kokemuksen hotelli- ja ravintola-alalta. Lisäksi toivomme sinun hallitsevan erilaisia ravintolan IT-järjestelmiä.

Viihdyt tehtävässä jos olet ulospäinsuuntautunut, organisointikykyinen sekä asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja. Osaat organisoida tehokkaasti keittiön töitä sekä olet reipas ja joustava. Nautit vastuusta ja työympäristöstä, missä jokainen päivä on erilainen. Sinulla on hygieniapassi ja taustasi on nuhteeton. Katsomme eduksesi työturvallisuus- sekä ensiapukortit.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 15.4.2017 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Birgitta Tunttunen (puh. +358405215418) arkisin klo 8-16 välillä. Voit liittää hakemukseen myös CV:n.