Vuoromestari, Vltava, Helsinki, HOK-Elanto
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2022
Wanted! Vuoromestari vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Suurenmoinen tšekkiläinen!

Vltava on suurenmoinen tšekkiläinen ravintola Elielinaukiolla Rautatieaseman kupeessa. Yli 100-vuotiaan jugendrakennuksen kolme erilaista ravintolakerrosta tarjoavat tunnelmallisen ympäristön tutustumisille, tapaamisille, seurustelulle ja hauskanpidolle maailman parhaiden oluiden parissa, tšekkiläisten ruokien siivittämänä.

Raflaperheemme etsii keittiöönsä lähijohtamisen vankkaa ammattilaista, jolle tärkeitä asioita työssä ovat rakkaus herkulliseen ruokaan, vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä rakentamaan Restaurant Love -tarinaa kanssamme Vltavaan! Meillä pääset liidaamaan tiimiä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä. Hommat hoidetaan positiivinen pilke silmäkulmassa, mutta tarvittavat asiat otetaan vakavasti. Tie asiakkaan sydämeen syntyy herkullisen ruuan ja innostuneen fiiliksen kautta.

Ravintolajohtaja Juha Venäläisen sanoin: "Tarjolla on monipuolisia töitä mukavien työkaverien kanssa Suomen suurimmassa Tsekkiravintolassa, tervetuloa tekemään töitä kanssamme."


Edellytämme sinulta

Sinulta löytyy jo kokemusta vuoron vetämisestä hektisessäkin ympäristössä.
Jaksat ratkaista kiperiäkin tilanteita sekä opastaa ja kannustaa tiimiläisiä ja itse asiassa nautitkin siitä.
Sinulle tärkeitä asioita työssä ovat intohimo tekemiseen ja elämysten mahdollistaminen asiakkaille yhdessä koko tiimin kanssa.
Hoidat hommat positiivinen pilke silmäkulmassa.


Tarjoamme sinulle

Jos valitsemme toisemme, pääset osaksi Restaurant Love -perhettä!
Pääset työskentelemään ihanien työkaverien kanssa.
Meiltä saat myös HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Olemme luotettava ja vastuullinen työnantaja eikä meillä ole ollut pelkoa töiden loppumisesta edes korona-aikana. Tämän kaiken lisäksi tarjoamme sinulle erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.
Asenne ratkaisee!


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko?

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen asiakasomistajat. HOK-Elanto tarjoaa luotettavan ja turvallisen työpaikan noin 6 000 palvelualan ammattilaiselle. Monimuotoisessa työyhteisössä on koko- ja osa-aikaisia, uraansa aloittavia ja kokeneita konkareita. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla yli 300 toimipaikassa ja merkittävät henkilökuntaedut ovat voimassa kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa. Tsekkaa vielä: Henkilöstöedut - HOK-Elanto ja Ravintola Vltava

StaffPoint käsittelee hakemukset, mutta valittu henkilö työllistyy HOK-Elannolle.Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana.

#hokelanto
#restaurantlove


Lisätietoja

Bettina Rytsy
Rekrytointikonsultti, Horeca 
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki 
044 420 4302|| vaihde 030 047 2001 
bettina.rytsy@staffpoint.fi 
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547769
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki