(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari, Virgin Oil Co.
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle Virgin Oil Co.:n haastavaan ja mielenkiintoiseen tehtävään keittiömestarin avuksi ja keittiön osaavien joukkojemme esimieheksi pätevää vuoromestaria. Täytäthän hakemuksen Tästä!

Virgin Oilissa pizza valmistuu aidossa puulämmitteisessä uunissa, pihvit paistuvat laavakivigrillissä ja viini lasketaan suoraan puutynnyreistä. Ruokalistallamme on laaja valikoima amerikan-italialaisen keittiön reheviä herkkuja. Meillä suuretkin yksityistilaisuudet ovat mahdollisia.
Clubilla esiintyy joka viikko kotimaisen rockin ja popin kärkinimet sekä tunnettuja ja nousevia ulkomaalaisia artisteja.


Edellytämme sinulta

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on intohimo ruoan valmistukseen, hyvä paineensietokyky, hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot sekä loistava asenne työn tekemiseen.

Edellytämme aiempaa kokemusta keittiön esimiestehtävistä sekä ymmärrystä ja kykyä kannattavan keittiötoiminnan ylläpitämiseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme luotettavan työnantajan ja HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut sekä monipuoliset, mielekkäät ja vastuulliset työtehtävät mukavan ja motivoituneen työporukan keskuudessa.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset

https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

#hokelanto


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi