(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari, Siilinjärvi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019
Haemme asiakkaallemme Siilinjärvellä sijaitsevaan henkilöstöravintolan keittiöön vuoromestaria vakituiseen työsuhteeseen.

Otat vastuuta keittiön vuoron toiminnoista ja valmistat maistuvia lounasruokia sekä toimit myös edustustehtävissä. Asiakkaat arvostavat suomalaista kotiruokaa, jossa korostuu hyvä maku. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti aamuvuoroihin ma-pe välille, mutta toivomme joustavuutta tilanteen niin vaatiessa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

Olet toiminut jo keittiössä mahdollisesti vastaavassa roolissa tai haluat jatkossa kehittyä sellaiseksi.

Toivomme myös, että sinulla on vahva ammattiosaaminen, ratkaisukeskeinen asenne ja ymmärrystä asiakaspalvelun tärkeydestä. Huolehdit ruoan hyvästä mausta ja laadusta, omavalvonnasta ja keittiön puhtaanapidosta.

Työtehtävissä odotamme sinulta löytyvän myös ahkeruutta ja hyvää paineensietokykyä. Olet myös oma-aloitteinen etkä pelkää ottaa vastuuta. Sinulla tulee olla sujuva suomen kielen taito.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen työn ja työhyvinvointiin panostavan työyhteisön.


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus Internet-sivuillamme www.staffpoint.fi ja liitä mukaan CV:si. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana joten toimi nopeasti! Meitä kiinnostaa tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerro myös niistä!


Lisätietoja

Jaana Tuovinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy,
Kauppakatu 9,
70100 Kuopio
020 7206 603
jaana.tuovinen@staffpoint.fi