(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari, Sibelius-Akatemia, Compass Group
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme VUOROMESTARI mukaan hyvään porukkaan Compass Groupin Ravintolaan Sibelius-Akatemiaan!

Compass Groupissa tarjotaan intohimolla asiakkaille ja vieraille maailmanluokan palvelua. Palvelussa aina vähän ekstraa ja erityisiä kokemuksia. Onnistuaksemme tässä tarvitsemme erinomaisia työntekijöitä, jotka pystyvät sen tekemään.

Haemme sinua, joka olet valmis ottamaan vastaan uusia haasteita ja näet mahdollisuuden kehittyä Compass Groupissa.

Koska kyseessä on palveluyhtiö, työntekijät ovat avainasemassa liiketoiminnassa. Compass Groupin tavoitteena on tehdä asiat aina paremmin. Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaista palvelua kaikissa tilanteissa ja siinä onnistumisessa tarvitsemme huipputekijöitä. Compass Group on kuuluisa erinomaisesta henkilökunnasta, erinomaisesta palvelusta ja erinomaisista tuloksista.

Compass Groupilla on pelkästään Pohjoismaissa yli 6000 työntekijää, joista Suomessa tällä hetkellä noin 300 työntekijää. Laajennumme kuitenkin reippaasti ja tarvitsemme osaavia, motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä ihmisiä erilaisiin tehtäviin ja paikkoihin.

Hakemamme persoona on esimerkillinen keittiöammattilainen, joka ohjaa keittiötiimiä energisellä ja kannustavalla otteella. Olet eteenpäin pyrkivä, joustava ja yhteistyökykyinen. Kuuntelet asiakasta ja toimit joustavasti asiakkaan tarpeet huomioiden. Toimit myös sujuvasti kumppanien ja tavarantoimittajien kanssa.

Valittu henkilö työllistyy Compass Groupin työntekijäksi kokoaikaiseen työsuhteeseen.


Edellytämme sinulta

- Hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja.
- Intoa ja valmiuksia kehittää ja kehittyä.
- Ammattiylpeyttä.
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, sekä ongelmanratkaisukykyä.


Tarjoamme sinulle

- Loistavat mahdollisuudet ottaa askeleita eteenpäin urallasi yrityksessä, joka tukee kehittymistäsi mm. kouluttamalla sinua säännöllisesti
- Työn, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittämään toimintaa
- Ison yrityksen henkilöstöedut
- Kilpailukykyisen palkkauksen


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti. Muista laittaa myös suosittelijan yhteystiedot hakemukseesi prosessin nopeuttamiseksi.


Lisätietoja

Anna Saarto
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
+3584578816662
anna.saarto@staffpoint.fi