(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari, Ravintola Farouge
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019
Haluatko olla mukana avaamassa Helsingin suosituinta ravintolaa? Farouge tekee comebackin, tällä kertaa Kasarmitorin laidalle! Farouge tulee totutusti jatkamaan libanonilaisen keittiön suurlähettiläänä, mutta monipuolisiin annoksiin lisätään myös välimerellistä keveyttä ja raikkautta. Farougen avokeittiöön tulee esimerkiksi hiiliuuni, avogrilli ja libanonilainen leipäuuni. Raaka-aineina tullaan käyttämään paljon erilaisia tuoreita kaloja ja lihoja, ja esimerkiksi lampaankyljykset valmistetaan asiakkaan edessä avotulella.

Etsimme nyt vuoromestareita uuteen Farougen tiimiin!

Vuoromestarina johdat omalla esimerkilläsi ja osaat antaa palautetta sekä kannustaa tiimiäsi. Sinulla on halua kehittää ruokatuotetta ja tuoda omia ideoitasi keittiöön. Kannat vastuuta mielelläsi sekä valmistat ruokaa intohimolla.

Ravintola avataan elokuussa 2019, joten hae jo tänään ja varmista itsellesi paikka uudesta Farougesta.


Edellytämme sinulta

Kokemusta ammattikeittiöstä
Intohimoa alaa kohtaan


Tarjoamme sinulle

Kattavat henkilökuntaedut
Mielenkiintoisen työn uudessa ravintolamiljöössä
Upeat työkaverit
Mahdollisuuden päästä oppimaan uutta


Kiinnostuitko?

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä hakemuksesi heti!


Lisätietoja

Maria Ranta-Ruona
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 15784 || vaihde 030 047 2000
maria.ranta-ruona@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi