Vuoromestari, Original Sokos Hotel Vantaa
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Sokotel Oy on osa S-ryhmää ja operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Hotellimme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

 

Original Sokos Hotel Vantaa on vauhdikas kokous- ja tapahtumakeidas Tikkurilan keskustassa, aivan rautatieaseman ja Tiedekeskus Heurekan kupeessa. Hotellin menestys koostuu sydämellisen palvelun lisäksi majoituksen, ainutlaatuisen ravintolatarjonnan sekä laajan kokoustoiminnan muodostamasta monipuolisesta kokonaisuudesta. Hotellissa on 265 huonetta, viisi ravintolaa, saunaosasto sekä 14 kokoustilaa.  

Monipuolisessa tapahtumatalossamme järjestetään laadukkaita juhlia ja kokouksia, olemme iso kokoustalo ja meillä käy paljon erilaisia ryhmiä työmatkustajista vapaa-ajan viettäjiin, jonka lisäksi johdettavanasi on Ravintola Amarillon keittiötoiminta. Toivommekin hakijalta erityisesti hyvää paineensietokykyä ja kykyä pitää lankoja käsissä kiireen keskellä.

 

Haemme Vuoromestaria Original Sokos Hotel Vantaalle

 

Tehtävässä vastaat keittiön tehtävien organisoinnista ja tiimisi onnistumisesta jokaisessa vuorossa. Sinulle on sydämenasia huolehtia niin asiakkaiden kuin henkilökunnan arjen sujuvuudesta työvuorossa ollessasi. Ruoka on intohimosi ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää laajaa osaamista keittiön toiminnasta sekä hygieniapassia. Aikaisempi esimieskokemus katsotaan eduksi. Työskentelet luontevasti niin aamiaisella, kokouksilla kuin a la cartessa.  Työ on vaihtelevaa vuorotyötä.

 

Sokotelilla pääset työskentelemään innostavassa työyhteisössä, saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, kuten ostoalennukset kaikista S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä. Kattavat työterveyspalvelut, vakuutusturvan sekä uramahdollisuudet.

 

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, 112,5 h / 3 vko työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Kaisa Laiho, kaisa.laiho@sok.fi / 050 378 4483

 

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

 

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta, 7.11.2021 mennessä.

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-VANTAA/Vuoromestari--Original-Sokos-Hotel-Vantaa_R-9645

Työhakemukset käsittelee Sokotel Oy:n rekrytointikumppani Eezy Oyj.

                                          


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498649
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Vantaa