(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari, Memphis Ympyrätalo, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle timanttisia vuoromestareita upouuteen ravintola Memphisiin Hakaniemeen. Täytäthän hakemuksesi Täytäthän hakemuksen Tästä!

Uusi Memphis on energisoiva etkoilu- ja afterworkpaikka, jossa voi nostaa tunnelmaa ystävien kesken tai ihan vaan chillata. Ravintolassamme yhdistyy kaikki iloisen yhdessäolon elementit ja siksi niin menumme, drinkkimme ja tietysti henkilökuntamme ovat kuin luotuja rentoon ja mukaansatempaavaan hauskanpitoon.

Tärkein flirtti tapahtuu aina asiakkaan ja henkilökunnan kohdatessa - tämä vaatiikin heittäytymiskykyä ja mieletöntä tilanneherkkyyttä. Jos siis olet hyvän huumorintajun ja pettämättömän pelisilmän omaava tyyppi, jolle asiakkaan viihtyminen on ykkösasia etkä pelkää laittaa omaa persoonaasi peliin joko salissa tai keittiössä, sovit joukkoomme! Meitä ei haittaa, mikäli et ole ehtinyt kartuttaa vuosien kokemusta alalta, kunhan sinulla on luja tahto oppia uutta ja tartut toimeen tekemisen meiningillä - pilke silmäkulmassa tietysti.

Olet etsimämme esimies, jos ruoka on intohimosi ja jaksat hymyillä kiireenkin keskellä. Tunnet esimiestyön haasteet ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Vuoromestarina vastaat vuorojohtamisesta sekä ruokatuotteen laadusta tinkimättömästi, parhaaseen mahdolliseen asiakastyytyväisyyteen tähdäten yhteistyössä keittiömestarin kanssa.


Edellytämme sinulta

-Alan koulutusta ja työkokemusta
-Joustavaa ja kannustavaa asennetta tiimityöskentelijänä
-Rohkeutta myös ajoittaiseen salityöskentelyyn asiakastyytyväisyyttä varmistamaan


Tarjoamme sinulle

-Luotettavan työnantajan
-Osaavan ja motivoituneen tiimin
-Erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja edetä uralla
-HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

#hokelanto

https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/meille-toihin/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi