(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari, Memphis Hakaniemi, Helsinki
HOK-Elanto

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle timanttista vuoromestaria Memphis Hakaniemeen. Täytäthän hakemuksen Tästä!

Ympyrätaloon on avattu syyskuussa upouusi Memphis ja haluamme sinut- huipputyypin- mukaamme luomaan täysin uudenlaista ravintolakokemusta Hakaniemen sykkeeseen.

Uusi Memphis on energisoiva etkoilu- ja afterworkpaikka, jossa voi nostaa tunnelmaa ystävien kesken tai ihan vaan chillata. Ravintolassamme yhdistyy kaikki iloisen yhdessäolon elementit ja siksi menumme, drinkkimme ja tietysti henkilökuntamme ovat kuin luotuja rentoon ja mukaansatempaavaan hauskanpitoon.

Tärkein flirtti tapahtuu aina asiakkaan ja henkilökunnan kohdatessa - tämä vaatiikin heittäytymiskykyä ja mieletöntä tilanneherkkyyttä. Jos siis olet hyvän huumorintajun ja pettämättömän pelisilmän omaava tyyppi etkä pelkää laittaa omaa persoonaasi peliin, sovit joukkoomme! Meitä ei haittaa, mikäli et ole ehtinyt kartuttaa vuosien kokemusta alalta, kunhan sinulla on luja tahto oppia uutta ja tartut toimeen tekemisen meiningillä - pilke silmäkulmassa tietysti. Asiakkaan viihtyminen on sinulle aina se ykkösjuttu!

Ruoka on intohimosi ja jaksat hymyillä kiireenkin keskellä. Tunnet esimiestyön omaksesi ja jaksat kannustaa tiimiäsi myös bongikirjoittimen laulaessa kiihkeällä sykkeellä. Vuoromestarina vastaat vuorossasi tiimin valmentamisesta ruokatuotteen laadusta tinkimättä, päämääräsi kun on aina saada asiakkaat ilahtumaan ja jopa yllättymään positiivisesti. Kokemus tuo varmuutta, mutta pitkäkään esimieskokemus ei korvaa pilkettä silmäkulmassa vaan molempia tarvitaan. Et pelkää hypätä aika ajoin salinkaan puolelle asiakkaiden iholle asiakastyytyväisyyttämme varmistamaan ja näytät näin hyvää esimerkkiä koko keittiötiimille.

Tarjoamme luotettavan työnantajan, osaavat työkaverit ja ison talon edut. Meillä saat myös erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja edetä urallasi - paikassa, jossa jokainen päivä on ihanasti erilainen!


Edellytämme sinulta

-Alan koulutusta ja työkokemusta
-Joustavaa ja kannustavaa asennetta tiimityöskentelijänä
-Erinomaista paineensietokokyä
-Rohkeutta myös ajoittaiseen salityöskentelyyn asiakastyytyväisyyttä varmistamaan


Tarjoamme sinulle

-Luotettavan työnantajan
-Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
-Osaavan ja motivoituneen tiimin
-Erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja edetä uralla
-HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

#hokelanto

https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/meille-toihin/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi