(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari, kesätyö
Oy Essity Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Vuoromestari

Essityn Nokian pehmopaperitehdas valmistaa pehmopaperituotteita sekä kuluttajille että suurtalouksille.

Segmenttiensä markkinajohtajiin kuuluvia yhtiön valmistamia tuotemerkkejä ovat muun muassa Lotus Soft Embo, Lotus Emilia ja Lotus Nessu. Tehtaalla työskentelee noin 200 henkilöä ja kestävän kehityksen edistäminen ja turvallisuus ovat tärkeä osa toimintaamme.

 

Haemme Nokian pehmopaperitehtaalle kesätöihin vuoromestaria.

 

Tehtäviin kuuluu

Vuoromestarina vastaat vuorosi aikana koko tehtaan turvallisesta ja tehokkaasta toiminnasta tavoitteiden mukaisesti. Vastuualueeseen kuuluvat siistauslaitos, kaksi paperikonetta, useita jalostuslinjoja ja vedenpuhdistamo. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat vuoron henkilöstöresursointi ja henkilöstön osaamisen kehittäminen.

 

Edellytämme

Etsimämme vuoromestari tuntee syvällisesti paperinvalmistusprosessin ja toivomme sinulla olevan aikaisempaa työkokemusta paperitehdasympäristöstä. Edellytämme paperitekniikan insinöörin tutkintoa tai olet juuri yliopistosta valmistumassa oleva. Lisäksi arvostamme aikaisempaa työnjohtokokemusta.

Vuoromestarin tehtävässä olet roolimalli tuotannon henkilöstölle ja toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä kannustavaa ja jämäkkää asennetta etenkin muutostilanteissa. Lisäksi pystyt koordinoimaan tehokkaasti työtehtäviä ja työskentelemään paineen alla.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja oppia ammatillisesti monipuolisessa vuoromestarin tehtävässä paperiteollisuudessa. Perehdytämme sinut työhön, jonka jälkeen pystyt työskentelemään itsenäisesti vuorolla, mukavat kollegat ja tiimiläiset tukevat sinua työssäsi.

 

Lisätietoja

Huomioimme haussa ainoastaan työnhakujärjestelmämme kautta saapuneet sähköiset hakemukset. Lisääthän CV/hakemuskirjeen työnhakujärjestelmäämme liitteenä mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 2.4.2020. 

Tehtävä sijaitsee Pirkanmaalla Nokian kaupungissa.

Essity Nokian tehdas on tupakoimaton työpaikka.