(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari keittiöön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen? Meillä pääset laittamaan koko ammattitaitosi likoon ja osallistumaan ruokatuotteiden jatkuvaan kehittämiseen yhdessä muiden kollegojesi kanssa.

Hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella.


Haemme nyt ammattitaitoista ja tehokasta KEITTIÖN VUOROMESTARIA Isku Centerin asiakaskohteeseemme Lahteen.


ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.


Vastaat vuorosi sujuvasta toiminnasta. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi tavarantilaukset, varastonhallinta, laaduntarkkailu, keittiön järjestyksestä ja toimivuudesta vastaaminen, työntekijöiden ohjaaminen ja opastaminen, omavalvonta sekä muut päivittäiset ravintolan työt. Toimit yhdesssä toisen vuoromestarin kanssa ja työskentelette keittiömestarin oikeina käsinä vastaamalla joka päiväisten operaatioiden sujuvuudesta ja toimit tarvittaessa esimiehen sijaisena.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 06-16 välillä, mutta toisinaan saattaa olla jaksottaisia ilta- ja viikonlopputöitä asiakkaan tilaisuuksista riippuen.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta ravintola-alan työnjohdollista koulutusta (esim. suurtalousesimies). Lisäksi toivomme sinulla olevan vähintään 5 vuoden kokemus ravintolan suorittavista työtehtävistä sekä mielellään ainakin 2 vuoden kokemusta esimiestehtävistä. Eduksi katsomme kokemuksen henkilöstöravintolatoiminnan sekä monipuolisen kokemuksen hotelli- ja ravintola-alalta. Lisäksi toivomme sinun hallitsevan erilaisia ravintolan IT-järjestelmiä.


Viihdyt tehtävässä jos olet ulospäinsuuntautunut, organisointikykyinen sekä asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja. Osaat organisoida tehokkaasti keittiön töitä sekä olet reipas ja joustava. Nautit vastuusta ja työympäristöstä, missä jokainen päivä on erilainen. Sinulla on hygieniapassi ja taustasi on nuhteeton. Katsomme eduksesi työturvallisuus- sekä ensiapukortit. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin sekä ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Tuntuiko tehtävä omalta? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.12.2019 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.  Lisätietoa tehtävästä antaa Tiina Nurro (puh. 040 352 4768). Voit liittää hakemukseen myös CV:n.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -