(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari, KAARNA Baari & Keittiö
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle KAARNAN iloiseen tiimiin kokoaikaista vuoromestaria. Täytäthän hakemuksen Tästä!

Kaarna baari & keittiö on rento suomalainen ravintola pohjoismaalaisella mausteella. Helsingin sydämessä sijaitsevan ravintolan monipuolisessa juomatarjonnassa korostuvat suomalaiset sekä pohjoismaalaiset pienpanimotuotteet. Keittiömme tarjoaa selkeitä ja puhtaita makuja modernilla pohjoismaalaisella vivahteella.

Ajatteletko, että ravintolan tärkein henkilö on asiakas? Ovatko vaihtuvat tilanteet sinulle mahdollisuus näyttää laadukasta vuorojohtamisosaamista? Koetko kiireen tilaisuutena pistää parastaan? Uskotko että hyvä tiimihenki heijastuu mahtavana asiakaskokemuksena? Jos vastasit kyllä, niin kävipä tuuri, sillä näin mekin ajattelemme ja kaipaamme täydennystä tiimiimme!

#hokelanto


Edellytämme sinulta

Vuoromestarina vastaat keittiön sekä ruokatuotteen laadusta ja myyntikatteesta yhteistyössä keittiömestarin kanssa. Johdat keittiötä oman esimerkin kautta sekä kannustat positiivisella, valmentavalla otteella koko henkilökuntaamme parhaaseen suoritukseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme luotettavan työnantajan, iloiset työkaverit ja ison talon edut. Meillä saat myös erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja edetä uralla. Vakituisena työntekijänä pääset nauttimaan HOK-Elannon erinomaisista henkilökuntaeduista.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset.https://www.s-kanava.fi/web/hok-elanto/meille-toihin/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja

Matias Hyöky
Rekrytointikonsultti, HoReCa Pääkaupunkiseutu
Staffpoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
043 825 6452
matias.hyoky@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi