(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari, Happy Hour Restaurants, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2018
Maistuisiko työt Syrjäsen Harrin keittiössä? Happy Hour Restaurants on avaamassa ruokaravintolaa merenrannalle Etelä-Helsinkiin. Nyt olisi mahdollisuus olla luomassa uutta legendaa Helsingin ravintolakentälle! Upouusi ravintola isolla aurinkoterassilla aukeaa huhtikuussa 2018.


Edellytämme sinulta

Asiakaspalvelun sujuminen on kaiken a ja o! Vuoromestarina huolehdit meidän vieraista ja työntekijöistä eli perheestämme. Sunkin pitää olla kiva, kaiken muun me voimme ja haluammekin sinulle opettaa. Sun persoona saa ja pitää näkyä, kunhan etusijalla on vieraat ja työntekijät, sä haluat tarjota heille vain parasta. Jos olet reipas, sulla on halu oppia uutta ja kiireen keskellä puurot ei pala pohjaan, niin olet tervetullut tähän kasvavaan ravintolaperheeseen.


Tarjoamme sinulle

Pienen perheyrityksen loistavat henkilöstöedut ja tiimin tai pikemminkin perheen tueksesi työssäsi vieraidemme eteen. Tässä on vähintään sun huikein kesäduuni ja jos pidempiaikainen suhde on hakusessa ja homma toimii niin miksei!


Arvostamme

Jos sulla on joku erikoisosaaminen, niin pääset taatusti sen näyttämään ja kehittämään yhdessä meidän kanssa toimintaamme!


Kiinnostuitko?

Mitä vielä odotat? Kesä on jo ihan kulman takana! Hakemusta sisään siis!


Lisätietoja

Eveliina Miettinen
Key Account Manager
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
eveliina.miettinen@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi/