(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari, Chico´s Arabia, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle VUOROMESTARIA Ravintola Chico's Arabiaan. Täytäthän hakemuksen Tästä!

Vuonna 1991 perustettu Chicos on vuosien myötä muuttunut paljon, mutta se ei milloinkaan unohtanut juuriaan. Makumatka Pohjois-Amerikan ja Meksikon rajan kautta on päätynyt aurinkoiseen Kaliforniaan ja texmex on saanut uutta twistiä fresh maxican -annoksista. Nykyään meidät tunnetaan myös huippuherkullisista burgereistamme sekä tuoreista ja raikkaista vegaaniruoistamme.
Kaikki annoksemme tarjoillaan omalla salaisella mausteellamme: rennolla ja hyvällä fiiliksellä. Chicos Arabia on vahvasti mukana lähialueen persoonallisessa tyylissä, eettiset arvot vegaanisuudesta, luomuun ja lähiruokaan ja juomaan ovat meille kunnia-asia. Arabiassa meillä on myös kaupunginosan aurinkoisin kesäterassi!

Etsimme nyt iloiseen joukkoomme uutta vuoromestaria luomaan hyvää fiilistä, tarjoamaan loistavia burgereita ja tekemään asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti onnistuneita elämyksiä.

Työsuhde on kokoaikainen. Jos elämäntilanteeseesi sopii tällä hetkellä paremmin osa-aikainen työ (90h/lista), sekin on järjestettävissä.


Edellytämme sinulta

Oletko hankkinut jo aiempaa esimieskokemusta? Vai oletko miettinyt merkittävän askeleen ottamista kokista vuoromestariksi? Paikka sopii erinomaisesti myös esimiestyöhön halajavalle kokille harjoittelujakson kautta loistavan keittiömestarimme Anjan ohjauksessa. Et pelkää uusia haasteita, olet luonnostasi oma-aloitteinen, huumorintajuinen ja positiivisesti jämäkkä. Innostat esimerkilläsi muita eikä tahtisi hiljene kovassakaan kiireessä.


Tarjoamme sinulle

Loistavat työkaverit
HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut
Luotettavan työnantajan
Hyvät urakehitysmahdollisuudet

Henkilöstömme työtyytyväisyys on meille kunnia-asia.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.


Lisätietoja

Bettina Rytsy
Rekrytointikonsultti, Horeca 
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki 
020 7206 216|| vaihde 030 047 2001 
bettina.rytsy@staffpoint.fi 
www.staffpoint.fi