(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari, BBQ-House
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle vuoromestaria ravintola BBQ Houseen. Täytäthän hakemuksen Tästä!

BBQ House on laadukas eteläamerikkalaistyylinen pihviravintola, joka tarjoaa parhaista kotimaisista ja ulkomaisista raaka-aineista valmistettuja makunautintoja upeassa miljöössä. BBQ House sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa, Kampin kauppakeskuksessa.
Meillä pidetään laatu korkealla niin palvelussa kuin tuotteessakin- meillä pääset loistamaan, jos olet alan ylpeä ja innokas tekijä.

Ravintolassa soi lattarimusiikki ja tuoksuu laavakivigrillissä kypsennetty pihvi. Tunnelma on konstailematon ja rento, ruokalista kattava ja joustava; asiakas saa itse rakentaa annoksensa oman makunsa mukaan.

Sisäsalissa pääsee seuraamaan kokkien työskentelyä avokeittiössä, ja lämmitetyltä lasiterassilta on hyvä näkymä Kampin aukion vilskeeseen. Kesäisin suosittu, n. 100-paikkainen terassi aukeaa Kampin kauppakeskuksen ja Tennispalatsin väliin.

Etsimme vuoromestari vahvistamaan ammattitaitoista tiimiämme. Vuoromestarina vastaat vuorojohtamisesta sekä ruokatuotteiden laadusta tinkimättömästi, parhaaseen mahdolliseen asiakastyytyväisyyteen tähdäten yhteistyössä keittiömestarin kanssa.


Edellytämme sinulta

Sinulla on joko esimieskokemusta tai vahvaa osaamista työkokemuksen myötä. Ammattitaitosi ja - ylpeytesi ilmentyy niin, että haluat valmistaa jokaiselle asiakkaalle sellaista ruokaa, kuin tekisit itsellesi. Olet oma-aloitteinen, joustava ja paineensietokykyinen, eikä tahtisi hiljene kovassakaan kiireessä. Ymmärrät mitä vastuita esimiehenä työskenteleminen tarkoittaa ja hoidat vastuullisesti työhösi kuuluvat tehtävät.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät, luotettavan työnantajan, loistavat työkaverit ja HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut.


Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksen Tästä!

Valittu henkilö tulee työllistymään HOK-Elannolle.
StaffPoint toimii HOK-Elannon yhteistyökumppanina ja käsittelee S-rekryn kautta tulleet hakemukset.

#hokelanto


Lisätietoja

Matias Hyöky
Rekrytointikonsultti, HoReCa Pääkaupunkiseutu
Staffpoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
matias.hyoky@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi