(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari, Barona Oy, Opteam Yhtiöt Oy, Lahti
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Luonnistuuko sinulta á la carte - annosten sekä lounasruokien valmistaminen? Nautitko keittiön intensiivisestä ilmapiiristä ja monipuolisista työtehtävistä? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Sovit tehtävään loistavasti, mikäli olet aidolla palolla keittiötyöskentelyä kohtaan varusteltu alan ammattilainen, jolta löytyy osaamista keittiön johtamisesta. Nautit keittiötyöskentelyyn kuuluvasta vilskeestä ja suhtaudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin tyynen rauhallisesti. Sinulta löytyy rohkeutta ja pelisilmää antaa palautetta, kannustaa ja tukea tiimiäsi sekä puuttua myös epäkohtiin tilanteen niin vaatiessa.

Olet ennen kaikkea joukkuepelaaja ja sinulle on luonteenomaista johtaa tiimisi kohti huippusuorituksia. Haluammekin palkata ennen kaikkea tyypin, joka täydentää rentoa joukkuettamme.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen (112,5h). Tehtävän palkkaus on kilpailukykyisesti osaamisesi ja kokemuksesi mukainen. Työvuorot sijoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti välille: 7.00 - 23.00, Ma-Su. Työ sisältää monipuolista työskentelyä keittiön eri toimipisteissä, mm: Banketteja, á la cartea, lounasta, catering keikkoja.

Eduksi luettavat asiat: Esimieskokemus

Hakemuksen voit jättää osoitteessa: https://careers.barona.fi

Lisätietoja:

Juho-Ville Näsi

Henkilöstökonsultti

04006812232

Juho-Ville.nasi@barona.fi