(Poistunut julkaisusta)

Vuoromestari, Antell Siilinjärvi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019
Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja noin sadassa ravintolassa ja kahvilassa ympäri Suomen. Meille antellilaisille hyvä maku on kaikki kaikessa - jo vuodesta 1880 saakka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee yli 500 osaavaa ammattilaista, ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49,4 MEUR. Antell tekee aidosti hyvää.

"Me antellilaiset olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö. Meillä on ainutlaatuinen yrityskulttuuri, jonka lähtökohta on, että työntekijöihin luotetaan ja vastuu jaetaan mahdollisimman lähelle asiakasta."

Haemme Siilinjärvellä sijaitsevaan ravintolaamme organisointikykyistä, ratkaisukeskeistä ja ennen kaikkea positiivisella asenteella olevaa keittiöesimiehen koulutuksen omaavaa henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävänäsi on toimia keittiötiimin esimiehenä, vastaat tuottavuudesta sekä sen kehittämisestä asiakaslähtöisesti yhteistyössä ravintolapäällikön kanssa. Vastuullesi kuuluvat muun muassa raaka-ainetilaukset, ruokalistasuunnittelu sekä maukkaan lounas- ja edustusruuan valmistaminen. Tarvittaessa pystyt sijaistamaan myös ravintolapäällikköä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkeen, mutta toivomme joustavuutta tilanteen niin vaatiessa.


Edellytämme sinulta

Toivomme, että sinulla on kehittymisintoa uudistamiseen, kokemusta esimiestyöstä, taloudellinen ajattelutapa sekä ymmärrystä asiakaspalvelun tärkeydestä. Osaat huomioida yleisimmät allergiat sekä erityisruokavaliot ja seuraat mielelläsi alan trendejä. Huolehdit osaltasi ruoan hyvästä laadusta unohtamatta oleellisinta, eli makua. Edellytämme hygieniapassia ja työturvallisuuskorttia. Myös asiakasyrityksen oma turvallisuuskoulutus on suoritettava työsuhteen alussa.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle työhyvinvointiin panostavan työyhteisön ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavaa Antell-perhettä.


Kiinnostuitko?

Oletko etsimämme henkilö? Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.


Lisätietoja

Jaana Tuovinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy,
Kauppakatu 9,
70100 Kuopio
020 7206 603
jaana.tuovinen@staffpoint.fi