Vuoromestareita ravintolamaailmaan, OSH Ilves
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.12.2021

Vuoromestari ravintolamaailmaan, Original Sokos Hotel Ilves

Tervetuloa uusien tarinoiden Ilvekseen

Täysin uudet huoneet, entistä monipuolisempi ravintolamaailma ja tamperelainen vieraanvaraisuus tekevät Ilveksestä eläväisen kohtaamispaikan niin kaupunkilaisille kuin matkailijoille. Tampereen huikeissa koskimaisemissa kohoava maamerkki on tapahtumien keskipiste, jossa viihdytään aamuvarhaisesta yömyöhään. Jätetään jäykkyys ja nautitaan elämästä – nyt on aika luoda uusia tarinoita.

VUOROMESTARI RAVINTOLAMAAILMAAN, ORIGINAL SOKOS HOTEL ILVES

Tehtävässäsi vastaat keittiön tehtävien organisoinnista ja tiimisi onnistumisesta jokaisessa vuorossa. Sinulle on sydämenasia huolehtia niin asiakkaiden kuin henkilökunnan arjen sujuvuudesta työvuorossa ollessasi. Ruoka on intohimosi ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää laajaa keittiön osaamista ja tietotaitoa keittiön toiminnasta sekä esimiestaitoja. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet jopa parhaimmillasi tilanteessa, jossa sinulla on monta rautaa tulessa. Sinulta löytyy hygieniapassi. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä ja työtehtävät ovat monipuolisia aamiaiselta, ala carteen sekä kokous- ja bankettitoimintaan.

Meillä Sokotelilla sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään alan tehtävissä monipuolisesti aamiaiselta isojen kokous- ja tapahtumatalojen kautta tunnelmallisiin bistroihin. Kokemuksen karttuessa pääset laajentamaan osaamistasi myös muihin ravintoloihimme Tampereella.

Pääset työskentelemään innostavassa työyhteisössä, saat käyttöösi S-ryhmän kattavat henkilöstöedut, kuten ostoalennukset kaikista S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä. Kattavat työterveyspalvelut, vakuutusturvan sekä uramahdollisuudet.

Sokotelissa me olemme samaa perhettä. Teemme yhdessä töitä ylittääksemme vieraamme odotukset. Haluamme hurmata ja pitää huolta. Sinustakin. Meillä pääset työskentelemään luotettujen ja kiinnostavien hotellibrändien parissa useammassa hotellissa ja nautit Suomen monipuolisimmista henkilöstöeduista. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Aloitus sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme työkaveri, täytä hakemus oheisesta linkistä viimeistään 28.2.2022. Työtehtävä on vakituinen ja palkkaamme työntekijöitä osa-aikaiseen työsuhteeseen, sopimustunneilla 90 – 112,5 h / 3 vko jakso.

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-ILVES/Vuoromestareita-ravintolamaailmaan--Original-Sokos-Hotel-Ilves--Tampere_R-9446

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, Riikka juttelee mielellään kanssasi lisää niistä.

Ravintolapäällikkö Riikka Koskelan tavoitat parhaiten p. 040 560 8289, riikka.koskela@sok.fi.

Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin. Työllistyt osaksi S-Ryhmää Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen.  

Sokotel Oy on hotellioperaattori ja SOK Liiketoiminta Oy:n matkailu- ja ravitsemisliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö, joka operoi Suomessa neljäätoista Sokos Hotellia ja seitsemää Radisson Blu Hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Vaasassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1542609
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere