(Poistunut julkaisusta)

Vuorokoordinaattori, 4 paikkaa, OPES Corporation Oy (Salo)
OPES Corporation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

OPES Corporation Oy on suomalainen kemianalan yritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 150 henkilöä. Yritys käyttää omaa innovatiivista patentoitua teknologiaa, jonka avulla valmistetaan elintarvikekontaktimateriaaliksi luokiteltavia maustekortteja. Tuotteiden valmistus tapahtuu alusta loppuun asti tuotantolaitoksessa Salossa. Yrityksen valmistamilla tuotteilla on globaalit markkinat, joista päämarkkinoina Etelä- ja Pohjois-Amerikka sekä koko EU:n alue. Lisätietoja tuotteistamme osoitteesta www.frizcflavor.com.

---

Etsimme tiimimme neljää VUOROKOORDINAATTORIA ja ennen kaikkea hyvää tyyppiä!

Vuorokoordinaattorina työskentelet tiiviissä yhteistyössä HR-koordinaattorin sekä tuotannon ohjauksen kanssa ja toimit yhteyshenkilönä vuoron henkilöstölle. Olet henkilöstön apuna ja tukena niin operatiiviseen työhön liittyvissä haasteissa kuin henkilöstöasioissa ja organisoit vuorossa tapahtuvaa työskentelyä.

Etsimältämme henkilöltä löytyy loistavat vuorovaikutustaidot, tekemisen meininkiä sekä ongelmanratkaisukykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Haluamme ylläpitää toimivaa, lämminhenkistä sekä kannustavaa työilmapiiriä ja sinä olet olennaisesti mukana tämän tavoitteen päivittäisessä toteuttamisessa. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen tuotantotöistä/tuotantoprosessien ymmärtämisestä sekä esimies- ja/tai HR-kokemuksen, mutta tyyppi ratkaisee! Tärkeintä on, että olet helposti lähestyttävä, organisointikykyinen ja ulospäinsuuntautunut henkilö, joka osaa tunnistaa ja analysoida erilaisia ihmistyyppejä.

Miksi Opesille töihin? Meillä tehdään töitä tosissaan, mutta ei vakavasti. Meille on erityisen tärkeää, että jokaisen on kiva tulla töihin ja työtä voidaan aina tehdä pieni pilke silmäkulmassa. Tarjoamme rennon ja hauskan työporukan lisäksi innovatiivisen sekä oppivan organisaation, jossa jokainen työntekijä on yritykselle tärkeä. Alaan nähden kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme erilaisia bonuksia ja yrityksessämme on käytössä erityinen bonusjärjestelmä, joka mahdollistaa jopa 15%:n vuotuisen lisäansion.

Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Kannattaa siis toimia nopeasti, koska paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman nopeasti alla olevasta linkistä. Hakuaikaa on 2.12.20 asti. Haastattelut aloitetaan heti. Koko rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten kaikki lisätiedot tehtävstä antaa senioriikonsultti Maiju Pokkinen p.050 411 0375, arkisin klo 9-16.

JOIN OUR TASTE REVOLUTION!