(Poistunut julkaisusta)

Vuorokoneen kuljettaja
Ukonhauta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019
Ukonhauta Oy
Ukonhauta Oy on vuonna 1990 perustettu maanrakennusyritys, jonka toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukkaita maanrakennuspalveluja, suurteollisuuden tuotanto- ja kunnossapitopalveluja sekä tarjota purku- ja kierrätyspalveluja.
Toimenkuva
Ukonhauta tarjoaa sinulle vakituisen ja itsenäisen työn terästehtaalla pyöräkoneen kuljettajana tehdasolosuhteissa. Työhön kuuluu erilaisia tehtäviä, joista tärkein on vaativa sulakuonan poisto kuonatunnelista, jonka jälkeen sulakuonan siirto kentälle murskattavaksi. Näiden toimien lisäksi työpäivä sisältää metallikuonan poistamista, metalliromun ja allaskollien siirtoa merkityille paikoille. Lisäksi on myös muita vuorojen aikana eteen tulevia tehtäviä, osittain aloitus- ja lopetusvuoroissa tehtävät poikkeavat. Koko vuoron ajan olet yhteydessä valvomoon sekä ohjeiden että muuttuvien tilanteiden varalta.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta – luonnetta, joka ei tylsisty rutiineissa ja pärjää itsenäisessä työssä ja tuntee olonsa kotoiseksi kolmivuorotyössä. Toivomme, että työhistoriaasi kuuluvat koneet ja olet ajanut erilaisia työkoneita. Tulet työskentelemään porukassa, joten hyvistä sosiaalisista taidoistasi on etu, samoin kuin hyvästä fyysisestä kunnosta. Työn luonne vaatii tarkkaa turvallisuusmääräysten ja ohjeiden noudattamista sekä hyvää tilannetajua vaaratilanteiden välttämiseksi.
Koulutus ja työkokemus
Voimassa oleva C-luokan ajokortti ja ammattipätevyys sekä työturvakortti ovat välttämättömät, mutta korttien hankkimisesta on mahdollisuus neuvotella. Työtä tehdään keskeytyvässä 3-vuorossa ja työstä maksetaan tuntipalkkaa.
Muut tiedot
Ukonhauta Oy tarjoaa valittavalle henkilölle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen lisäksi luotettavan työnantajan, mukavan työyhteisön hyvine työsuhde-etuineen.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin Hanna Anttonen puh. 040 307 5604, hanna.anttonen@vmp.fi.
Hae tehtävää 30.6.2019 mennessä täyttämällä hakemus sivuillamme www.vmp.fi ja klikkaamalla haettavaa tehtävää tai lähetä hakemus ja CV sähköpostilla hanna.anttonen@vmp.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Hanna Anttonen, Hanna.Anttonen@vmp.fi, 040 307 5604
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2019 mennessä.