(Poistunut julkaisusta)

Vuoroesimies
Metsä Wood

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

­­­Haemme Metsä Woodin Lohjan Kerto®-tehtaalle


TUOTANNON VUOROESIMIESTÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.


Mitä pääset tekemään?

Tehtäväsi on vastata tuotantoprosessin tehokkaasta päivittäisestä toiminnasta vuorosi osalta. Vastaat johtamisesta ja kehittämisestä yhtiön asettamien tuotanto-, laatu-, kustannus-, henkilöstö-, turvallisuus- ja asiakkuustavoitteiden mukaisesti. Työ on vuorotyötä.

Millä vakuutat meidät?

Sinulla on teknillisen alan korkeakoulututkinto ja muutaman vuoden työkokemus teollisuusympäristössä toimimisesta. Olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja yhteistyökykyinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet hyvä ongelmanratkaisija. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä halua kehittyä työssäsi.

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen perehdytyksen, monipuolisia tehtäviä ja mielenkiintoisia haasteita puutuoteteollisuuden parissa. Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi. Tule Metsään rakentamaan tulevaisuutta uusiutuvasta puusta!

Tutustu Metsä Woodin liiketoimintaan ja Kerto® LVL:n tuotantoprosessiin:

MW/ Korkealaatuisia puutuotteita rakentamiseen ja kuljetusvälineteollisuudelle

Kertopuun valmistusprosessi lyhyesti

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Olli Hokkanen, puh. 050 461 3187.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 18.11.2020 saakka. Menestystä hakuun!