(Poistunut julkaisusta)

Vuoroesimies
Huhtamaki Foodservice Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Haluatko saada lisää kokemusta, oppia ja jakaa osaamistasi uusien kollegoiden kanssa?

Huhtamäki on maailmanlaajuisesti toimiva ruoka- ja juomapakkausten asiantuntija. Pyrimme tekemään jokaisesta kuluttajakokemuksesta miellyttävän, laadukkaan ja turvallisen. Autamme huipputuotteita saavuttamaan enemmän kuluttajia, helpommin.

Haemme Hämeenlinnassa sijaitsevaan toimipisteeseemme

VUOROESIMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen (työaikamuotoon TAM36)

Vastaat vuorossasi tuotannon päivittäisestä operatiivisesta esimiestyöstä sekä tuotannon toiminnan ohjaamisesta ja organisoinnista. Varmistat, että työt tehdään sovittujen ohjeiden, menetelmien ja toimintatapojen mukaisesti työturvallisuusnäkökohdat ja toiminnan laatu huomioiden. Tarvittaessa käynnistät ja organisoit korjaavat toimenpiteet mahdollisissa häiriötilanteissa. Raportoit tehtävässäsi tuotantopäällikölle.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta tuotantolaitoksen esimiestehtävistä, pakkaus- tai elintarviketeollisuuden tuntemus sekä kokemus ja osaaminen lean-toimintamallin käytöstä katsotaan eduksi.

Olet jämäkkä, organisointikykyinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä halua oppia ja kehittää toimintaa. Olet innostava ja motivoiva esimies, jolla on käytännönläheinen ote työhönsä. Englanninkielentaitosi on hyvä.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 30.4.2020 mennessä sähköisen järjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Erno Virkki p. 050 577 4060

Muutetaan tulevaisuutta yhdessä!