(Poistunut julkaisusta)

Vuoroesimies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Kiinnostaako sinua työpaikka, jossa pääset varmistamaan asiakkaidemme turvallisuuden päivittäin?


Etsimme aula, - ja paikallisvartioinnin VUOROESIMIESTÄ tiimiimme Ouluun.


Vuoroesimiehenä tehtäviisi kuuluu mm. yksikön työvuorosuunnittelu ja päivystystehtävät, päivittäisen toiminnan ohjaus sekä aktiivinen yhteistyö muun ISS organisaation kanssa. Tulet työskentelemään asiakaskohteissamme ja työpäiväsi aikana pääset ratkomaan monenlaisia mielenkiintoisia tilanteita. Sinä teet työlläsi ihmisten päivästä paremman ja turvallisemman.


Edellytämme voimassa olevaa vartijakorttia sekäaiempaa vartiointialan työkokemusta vähintään 5 vuoden ajalta, alan lisäkoulutukset (Turvallisuusalan PT, VAT, TVEAT) katsomme eduksi. Työtehtävä vaatii hyvät ATK-taidot (etenkin Office-ohjelmat) sekä sujuvan suomen ja englannin kielen taidon (suullinen ja kirjallinen). Muun kielitaidon katsomme eduksi. Eduksesi on myös erilaisten turvallisuusjärjestelmien tuntemus (rikosilmoitin, kulunvalvonta, kameravalvonta) sekä aiempi kokemus esimiestyöstä.


Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot ja olet innostava esimies joka osaa motivoida tiiminsä huippusuorituksiin. Et hätkähdä pienestä, hahmotat suuria kokonaisuuksia ja sinulla on kyky ottaa haltuun tilanne kuin tilanne.


Kuulostaako juuri sinun työpaikaltasi? Täytä hakulomake oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Haku on auki 27.10.2019 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Katja Mölsä katja.molsa@iss.fi.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/