(Poistunut julkaisusta)

Vuoroesimies
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Oletko motivoitunut kehittymään esimiehenä? Haluatko kannustaa ja tukea tiimiäsi tavoitteiden saavuttamisessa?

Etsimme Chip & Assembly –tuotantoalueellemme esimiestä arjen 2-vuoroon Vantaan Martinlaaksossa sijaitsevalle toimipisteellemme. Meillä vuoroesimiehen tehtävässä vastaat tuotannon toiminnasta ja tavoitteiden saavuttamisesta vuorosi aikana MEMS‑anturielementtituotantoalueellamme. Toimit tuotannon työntekijöidemme esimiehenä ja ohjaat myös tuotannon tukiryhmien toimintaa työvuorosi aikana.

Esimiehenä vastaat työnohjauksesta, tiedonkulusta, resursoinnista sekä toiminnan ja henkilöstön kehittämisestä omalla tuotantoalueellasi. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä myös muiden tuotantoalueiden vuoroesimiesten kanssa. Tuotannon laadun varmistamiseksi tukenasi on asiantunteva tuotannon tukitiimi, joka muodostuu mm. prosessilaadun ja huollon ammattilaisista.

Tehtävä sopii hyvin niin esimiesuraansa aloittavalle henkilölle kuin kokeneemmallekin esimiehelle, jolla on palava halu kehittyä. Työaikasi sijoittuu arjen 2-vuoroon, jolloin tulet työskentelemään maanantaista perjantaihin vuoroviikoin aamu‑ ja iltavuorossa. Tehtävä on vakituinen ja työn aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti.

Tulet menestymään tehtävässä, mikäli sinulla on

  • Kokemusta esimiestyöstä tuotantoympäristössä
  • Halua ja kykyä ohjata korkean tuotannon laatuvaatimuksen teknologiatuotantoa
  • Kyvykkyyttä toimia tuotannon esimiehenä ja ohjata ihmisiä saavuttamaan tavoitteita
  • Haasteita pelkäämätöntä asennetta
  • Innostusta tekniikkaan ja aktiiviseen kehittämistyöhön
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
  • Soveltuva tekninen koulutus (esim. DI tai AMK) ja olet innostunut Lean‑menetelmistä

Tehtävä on erinomainen mahdollisuus työskennellä ja kehittyä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa. Valmistamme merkityksellisiä sekä vaativissa kohteissa toimivia piiantureita sekä anturikomponentteja erilaisiin autoteollisuuden ja terveysteknologian sovelluksiin. Meille on tärkeää, että pystyt rakentamaan hyvän yhteishengen ja saat itsesi lisäksi myös muut innostumaan, onnistumaan ja kehittämään toimintaamme. Sinulle on luontaista ratkoa haasteita sekä itsenäisesti että yhteistyössä tuotannon ja tukiryhmien kanssa.

Kiinnostuitko? Lähetähän meille ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisesta linkistä viimeistään 11.8.2019. Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian, sillä pyrimme aloittamaan hakijoiden haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli haluat kuulla lisää aiheesta, Olli Rautee kertoo mielellään lisätietoja tehtävästä. Tavoitat Ollin numerosta 040 545 5795 ja muina aikoina sähköpostilla olli.rautee@murata.com.