(Poistunut julkaisusta)

Vuoroesimies
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Oletko motivoitunut työskentelemään tuotantoympäristössä? Haluatko kehittyä esimiehenä sekä kannustaa ja tukea tiimiäsi tavoitteiden saavuttamisessa?

Haemme komponenttitestausalueelle esimiestä säännölliseen viikonlopun päivävuoroon Vantaan Martinlaaksossa sijaitsevalle toimipisteellemme.

Meillä vuoroesimiehen tehtävässä vastaat tuotannon tavoitteiden saavuttamisesta, työnohjauksesta, tiedonkulusta, resursoinnista sekä toiminnan ja henkilöstön kehittämisestä omalla tuotantoalueellasi. Tehtävä sopii hyvin niin esimiesuraansa aloittavalle henkilölle kuin kokeneemmallekin esimiehelle, jolla on palava halu kehittyä.

Valmistamme merkityksellisiä sekä vaativissa kohteissa toimivia piiantureita sekä anturikomponentteja erilaisiin autoteollisuuden ja terveysteknologian sovelluksiin. Tuotantomme toimii 24/7 ja vuoroesimiehenämme varmistat komponenttitestausprosessien sujuvan etenemisen viikonloppuvuorossa. Työaikasi sijoittuu viikonlopun päivävuoroon, jolloin tulet työskentelemään perjantaista sunnuntaihin. Tehtävä on vakituinen ja työn aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti.

Olemme vahvassa kasvussa, tule kasvamaan kanssamme!

Tehtävä on erinomainen mahdollisuus työskennellä ja kehittyä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa. Meille on tärkeää, että pystyt rakentamaan hyvän yhteishengen ja saat itsesi lisäksi myös muut innostumaan, onnistumaan ja kehittämään toimintaamme. Sinulle on luontaista ratkoa haasteita sekä itsenäisesti että yhteistyössä tuotannon ja tukiryhmien kanssa.

Tiimisi muodostavat kokeneet Operaattorit ja ohjaat esimiehenä heidän työtänsä sekä tuotannon tukiryhmien toimintaa vuorosi aikana. Tässä tehtävässä et suinkaan vastaa tuotannon laadusta yksin vaan tekemistäsi tukee vankka tuotannon tukitiimi, joka muodostuu esimerkiksi prosessilaadun ja huollon ammattilaisista. Testausalueella työskentelee lisäksesi kolme vuoroesimiestä ja teet tiivistä yhteistyötä myös muiden tuotantoalueiden vuoroesimiesten kanssa.

Tulet menestymään tehtävässä, mikäli sinulla on

  • Kokemusta esimiestyöstä tuotantoympäristössä
  • Halua ja kykyä ohjata korkean tuotannon laatuvaatimuksen teknologiatuotantoa
  • Kyvykkyyttä toimia tuotannon esimiehenä ja ohjata ihmisiä saavuttamaan tavoitteita
  • Haasteita pelkäämätöntä asennetta
  • Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

Lisäksi arvostamme innostusta huipputeknologiaan ja aktiiviseen kehittämistyöhön. Toivomme, että sinulta löytyy soveltuva tekninen koulutus (esim. DI tai AMK) ja olet innostunut lean‑menetelmistä.

Kiinnostuitko? Lähetähän meille ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisesta linkistä viimeistään 16.6.2019. Toivottavasti kuulemme sinusta mahdollisimman pian, sillä pyrimme aloittamaan hakijoiden haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko kuulla lisää? Merja Peteri kertoo mielellään lisätietoja tehtävästä sekä Muratalla työskentelystä. Tavoitat Merjan ma–pe klo 11–12 puhelimitse numerosta 0400 271 584 ja muina aikoina sähköpostilla merja.peteri@murata.com.