(Poistunut julkaisusta)

Vuoroesimies
Orkla Foods Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Orkla Suomi hakee Vaajakosken tehtaan tuotantoon määräaikaiseen työsuhteeseen kahta (2) vuoroesimiestä vastaamaan Vaajakosken tehtaan suklaa- ja makeistehtaan tuotannon toteuttamisesta. Työ alkaa 1.3.2019 ja päättyy 29.2.2020. Työ on vuorotyötä.

Vastaat vuoroesimiehenä tuotantosuunnitelman toteutuksesta ja resurssien hallinnasta, tuotteiden laadusta ja työn tehokkuudesta sekä työturvallisuudesta työvuoron aikana. Osallistut osaston toiminnan kehittämiseen jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti.
Odotamme sinulta näyttöjä esimiestyöstä, ihmisten johtamisesta sekä ongelmanratkaisukyvystäsi. Olet jämäkkä ja oma-aloitteinen. Pystyt toimimaan paineen alaisena ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme elintarviketeollisuuden prosessien tuntemusta. Koulutukseltasi olet vähintään AMK-insinööri tai sinulla on muu vastaavan tason soveltuva tutkinto tai työn kautta hankittu vahva alan kokemus.
Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän ihmisten johtamisessa ja prosessien kehittämisessä. Tukenasi toimii ammattitaitoinen ja jatkuvasti kehittyvä työyhteisö, jossa kansainvälisen konsernin palkitsemis-, koulutus- ja etenemismahdollisuudet. Työpaikka sijaitsee Pandan tuotannossa Vaajakoskella.
Lisätietoja tehtävästä antaa Vaajakosken tehdaspäällikkö Harri Paatiala, puh. 050 568 6108.
 Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 25.1.2019 mennessä.