(Poistunut julkaisusta)

Vuoroesimies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018
Onko sinulla intohimona ruoanlaitto ja halukkuutta osallistua valikoimamme kehittämiseen? Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen vailla uusia haasteita?

Haemme nyt ammattitaitoista VUOROESIMIESTÄ vastaamaan keittiön toiminnasta.

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Vastaat tehtävässäsi monipuolisesti keittiön toiminnasta, sekä toimit pienen tiimin esimiehenä. Työtehtäväsi pitävät sisällään mm. lounasruokien ja lisäkesalaattien valmistamista, leivontaa, asiakaspalvelua, omavalvontaa sekä tilauksia ja varastonhallintaa. Haussa siis todellinen keittiötyön moniosaaja!

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työaika painottuu arkipäiviin kello 6:00-18:00 välille, mutta myös viikonloppuvuorot ovat mahdollisia.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on kykyä toimia paineen alla muuttuvissakin tilanteissa sekä pidät haasteista. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen. Toimit tiiviissä yhteistyössä ravintolapäällikön kanssa, mutta tehtävässä menestyminen edellyttää myös itsenäistä työotetta ja kykyä itsenäisiin ratkaisuihin. Toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta suurkeittiöpuolelta, kokemus Aromista sekä tilausjärjestelmistä luetaan eduksi.

Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 31.3.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -