(Poistunut julkaisusta)

Vuoroesimies (sali) Lahteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018
Haemme nyt luotettavaa ja tehokasta SALIN VUOROESIMIESTÄ Isku Centerin asiakkuuteemme Lahteen.

Salin vuoroesimiehenä vastaat monipuolisesti ravintolan toiminnoista lounastarjoilun, kahvituksien ja edustustarjoilun osalta sekä vuorosi sujuvasta toiminnasta. Toimit tarjoilijoiden ja kahvilatyöntekijöiden päivittäisjohtamisen esimiehenä sekä ravintolapäällikön apuna muissa annetuissa tehtävissä. Työpäiväsi sisältävät monipuolisesti tarjoilua, tarjousten tekoa, asiakkaiden kontaktointia sekä salin valvontaa lounasaikaan. Olet ravintolasalimme sielu ja luot omalla persoonallasi unohtumattomia asiakaskokemuksia kerta toisensa jälkeen.

Työ alkaa elokuussa 2018. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6-20 välillä, satunnaiset viikonloppuvuorot ovat mahdollisia.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava asiakaslähtöinen tapa toimia, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, taitoa organisoida työtehtäviäsi sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet vastuuntuntoinen, idearikas ja motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi edelleen. Eduksi katsomme kokemuksen esimiestehtävistä. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset niin suomen kuin englannin kielen taitoa. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on hygieniapassi.

Viihdyt tehtävässä jos olet ulospäinsuuntautunut, organisointikykyinen sekä asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja. Osaat organisoida tehokkaasti salin töitä sekä nautit vastuusta ja työympäristöstä, jossa jokainen päivä on erilainen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!

Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 24.6.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Tiina Nurro (puh. 040 352 4768). Voit liittää hakemukseen myös CV:n.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -