(Poistunut julkaisusta)

Vuoroesimies (Järvenpää)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Järvenpäähän vuoroesimiestä logistiikka-alalle elintarviketeollisuuteen. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2019 loppuun asti, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä vakituisesti yritykseen.

Vuoroesimiehen tehtävässä vastaat tuotannon toteutumisesta, laadusta, työturvallisuudesta sekä hygieniasta. Toimit esimiehenä tuotannon puolella, reilulle kymmenen hengen tiimille. Pidät huolta siitä, että tiimisi toimii ohjeiden mukaisesti ja ohjeistus toimii myös, kun et itse ole paikalla. Vastaat osastosi päivittäisestä toiminnasta ja tehokkaasta suunnittelusta.

Tehtävä on kokoaikainen ja odotamme sinulta valmiutta työskennellä tarvittaessa kolmessa vuorossa. Työvuorot sijoittuvat kuitenkin pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroihin (klo 7-15 ja 15-23).

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä ja kiinnostusta toimia esimiehenä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja pystyt mielellään kommunikoimaan myös englannin kielellä. Erityisesti kokemus elintarvikealalta sekä hygieniapassi katsotaan eduksesi. Toivomme sinulta vastuullista ja reipasta asennetta työtä kohtaan sekä joustavaa ja itsenäistä työotetta. Arvostamme myös erinomaisia yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi oman alansa edelläkävijäyritystä. Tiimisi koostuu ammattitaitoisista osaajista ja yrityksen työkulttuuriin kuuluu työn tekeminen avoimessa ja huumorintäyteisessä ilmapiirissä. Tule mukaan hauskaan joukkoomme!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.6.2019 mennessä. Voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta tai laittaa CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Nina Sarkki arkisin klo 8-16 p. 050 411 0390.