(Poistunut julkaisusta)

Vuoroesimies, Gold&Green Foods Oy (Järvenpää)
Gold&Green Foods Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Gold&Green Foods on vuonna 2015 perustettu elintarvikeyhtiö, jonka tavoitteena on kehittää ja valmistaa innovatiivisia, ekologisia ja terveellisiä elintarvikkeita kaurasta ja palkokasveista. Liikeidean ydin on puhdas, pohjoismainen kaura yhdistettynä ainutlaatuiseen tuotantomenetelmään. Tiimimme on dynaaminen, kansainvälinen ja innovatiivinen.

Haemme asiakasyrityksellemme Gold&Green Foodsille Järvenpäähän vuoroesimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Vuoroesimiehen tehtävässä vastaat tuotannon toteutumisesta, laadusta, työturvallisuudesta sekä hygieniasta. Toimit esimiehenä tuotannon puolella osallistuen itsekin tuotantotyöhön. Pidät huolta siitä, että tiimisi toimii ohjeiden mukaisesti ja vastaat osastosi päivittäisestä toiminnasta ja tehokkaasta suunnittelusta. Tehtävä on kokoaikainen kolmivuorotyö.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä mielellään elintarviketuotannosta ja kiinnostusta toimia esimiehenä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Toivomme sinulta vastuullista ja reipasta asennetta työtä kohtaan sekä joustavaa ja itsenäistä työotetta. Arvostamme myös erinomaisia yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi oman alansa edelläkävijäyritystä. Tiimisi koostuu ammattitaitoisista osaajista ja yrityksen työkulttuuriin kuuluu työn tekeminen avoimessa ja huumorintäyteisessä ilmapiirissä. Tule mukaan hauskaan ja innostuneeseen kansainväliseen joukkoomme!

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.10.2020 mennessä. Voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta tai laittaa CV:si sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille otsikolla "vuoroesimies". Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Nina Sarkki arkisin klo 9-16 p. 050 411 0390.