Vuoroesimies, Coreplast Laitila Oy, Laitila
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020
Coreplast Laitila Oy on merkittävä muoviteollisuuden sopimusvalmistaja. Olemme toimineet Laitilassa jo reilun 50 vuoden ajan ja palveluksessamme on yli 100 ammattilaista. Tarjoamme visuaalisia ja mittatarkkoja muovituoteratkaisuja mm. sähkö- ja elektroniikkateollisuudelle, vapaa-ajan tuoteteollisuudelle sekä terveydenhuollon koneisiin ja laitteisiin. Yhtiö on osa tanskalaista SP Group A/S -konsernia.

Olemme vahvistaneet esimiestiimiämme syksyn aikana ja etsimme nyt vielä yhtä uutta

VUOROESIMIESTÄ.

Tehtävä on vakituinen ja työn suunniteltu aloitus tammi-helmikuun vaihteessa 2021.

Toimit tehtävässä vuoroesimiehenä ruiskuvalutuotannossa. Tehtävässä vastaat vuorosi ruiskuvalutuotannon töiden valvonnasta ja tuotantosuunnitelman tehokkaasta toteutuksesta. Tehtäviisi kuuluu myös huolehtia siitä, että työt tehdään sovittujen laatuohjeiden ja toimintatapojen mukaisesti työturvallisuusnäkökohdat huomioiden.

Toimit vastuualueesi tuotantotyöntekijöiden lähiesimiehenä, vastaten mm. päivittäisestä esimiestyöstä ja palaverien pitämisestä. Tehtävässä on mahdollisuus osallistua myös tuotantoa kehittävään työskentelyyn ja tuotannonsuunnitteluun.

Työ on kokoaikaista työtä keskeytyvässä 3-vuorossa, joten edellytämme valmiutta tähän. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja valittu henkilö palkataan suoraan Coreplastin kirjoille vakituiseen työsuhteeseen, koeaikaa noudattaen.


Edellytämme sinulta

Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä ja ymmärrystä sarjatuotantovalmistuksesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta ja joustavaa asennetta työhön, huolellisuutta, sujuvia IT-taitoja sekä hyviä ihmissuhde- ja yhteistyötaitoja. Hyvä paineensietokykysi auttaa pärjäämään päivittäisissä muuttuvissa tilanteissa. Toivomme myös, että LEAN ja 5S ovat sinulle tuttuja asioita.

Katsomme eduksi kokemuksen tai ymmärryksen ruiskuvalutuotannosta / muoviteollisuudesta.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vakituisen ja mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden päästä kehittämään niin itseäsi kuin tuotantomenetelmiä. Tarjoamme myös työhyvinvointiasi tukevia työsuhde-etuja.


Kiinnostuitko?

Heräsikö mielenkiintosi? Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä: puh. 0405100433 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
040 5100433
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399120
  • Tehtäväalue: Tekniikka, Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Laitila