(Poistunut julkaisusta)

Vuoroesimies Arkean hoitamaan Tilkkaan
Arkea Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Arkeassa asiantuntemus ja intohimo ovat hyvä pari. Sen myötä päästään tarjoamaan hyvää, jopa erinomaista palvelua. Kaikki lähtee ihmisistä - henkilökunnasta, asiakkaista ja siitä, miten heitä kohdellaan. Arkean käyttämät raaka-aineet ovat ensiluokkaisia, laadukkaita ja mahdollisimman lähellä tuotettuja. Näin Arkeassa varmistetaan, että arki rollaa ja rokkaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla!

Haemme nyt VUOROESIMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen Arkean hoitamiin Tilkan ravintolapalveluihin.

Työssäsi tulet vastaamaan keittiöpuolen päivittäisestä työnjohtamisesta Arkean uudessa toimipaikassa Tilkassa. Tilkan palveluvalikoimaan sisältyy hoivapuolen ruoanvalmistus, kahvila, lounasravintola ja tilaustarjoilu. Toimipaikka sijaitsee Tilkan entisen sotilassairaalan historiallisessa miljöössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Löytyykö sinulta vahva ruokamarkkinanäkemys sekä osaaminen erikoisruokavalioista? Näytätkö omalla esimerkilläsi myös muille työntekijöille tapoja toimia oikein ja kustannustehokkaasti? Pysyykö sinulla langat käsissä ja kohtaat hektiset tilanteet rohkeudella ja hyvällä asenteella? Omaatko jo aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä, alan koulutuksen ja tietämystä ikäihmisten ruoanvalmistuksesta ? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Vuoroesimiehen työhön sisältyy päivittäisen työnjohtamisen lisäksi esimerkiksi tavaratilausten teko sekä kuormien vastaanottaminen ja purku yhdessä kokkien kanssa. Työhön kuuluu suorittavaa työtä sekä pääset suunnittelemaan ruokalistoja palveluesimiehen kanssa. Työssäsi käytät Aromi-ohjelmaa. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen, turvallisen ja tuttavallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään. Sinä olet omalla ammattitaidollasi ja innostuksellasi luomassa tätä!

Ravitsemuspassi ja ympäristöosaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi hygieniapassi sekä negatiivinen salmonellatodistus tarvitaan ennen töiden aloittamista.

Kyseessä on vakituinen työ, joka sijoittuu pääsääntöisesti arkisin päiväsaikaan, mutta työtä on keittiön puolella myös viikonloppusiin. Työt alkavat heinäkuun loppupuolella. Työllistyt Arkean työntekijäksi ja Barona toimii rekrytoinnissa kumppanina.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Tule mukaan Rokkaamaan ja Rollaamaan kanssamme!